2777
2789
عنوان

ناهار چی پختین شام میخواین چی بپزین 🥴🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 88 پست

ناهار دمپخت درست کردم شامم میخوام ساندویچ قارچ و مرغ درست کنم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی با فلفل سیاه و سس مایونز خیارشور 🙂

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

ناهار فسنجون شام نمی‌دونم هنوز تصمیم نگرفتم 😣😣😣

از ناهار نموند برای شام 🙁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ناهار ماکارونی گذاشتم شام کوکو

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آنچه گذشت چند روز🤣

اشکنه 

کشک بادمجون 

خورشت کدوسبز. 

کدو تنبل اگه داری 

بامیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

جفتش ماکارونی

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

با دل و جون درک میکنممم حقیقته که منو تو زیر پا گذاشتیمش فقط شما هم اگر بچه نداری مثل من هیچ وقت بچه ...

دوتا بچه دارم عزیزم  

من خودم رو با دستای خودم بی ارزش کردم

اگه زیر بدهی خفه میشد بابت ارایشگاه رفتن و ولخرجی هام و خونه گرفتن و خرج کردناش الان تو چشمش الماس بودم 

ناهار خودم سالاد سزار خوردم

الانم سردیم شده زیر پتوام😂

پسرام سیب زمینی سرخ شده خوردن

شامم ماکارانی میپزم

فردا شامم عدسی قراره بپزم

پس فردا شامم سیب زمینی تنوری😂

از الان فکر همشو کردم 👌😂

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...