2777
2789
عنوان

ناهار چی پختین شام میخواین چی بپزین 🥴🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 88 پست

البته من همیشه  سوسیس کالباس 90درصد و همبرگر خانگی و شنیسل و  غذا های خانگی نیمه آماده دارم و فریزر پر از فیله مرغ فیله بوقلمون هست  

و زودپز هوا پز آرام پز پلو پز  ماهی تابه دودر سولار دم همیشه روی اپن مهیا هست صبح برنج خیس میکنم میرم سرکار اگر همسرم بود میگم بپز 

جوجه آماده تو مواد همیشه دارم بال و کتف هم دارم 

نباشم نزدیک اومدنس هم برنج میپزه هم غذا می‌زاره 

اکثرا هم وسایل سالاد آماده دارم 

دیگه یادگرفته اگر نبودم بپزه جارو بزنه ظرف بزاره تو ماشین ظرفشویی لباسشویی لباس بزاره برداره  

از روزی که سرکار نمیره تو دوماه کلی راه افتاده منم خسته نمیشم 

ولی از عید باز قرار داد داره دیگه نمی‌دونم چی میشه

کسی به حد من سیاست مدار نیس بنظرم ولی هیچکدوم اینا باعث نمیشه شوهرت عاشقت بشه یا بمونه!دیگه محبتی از ...

ای بابا 

چقدر مردا بد شدن. قدر زن و زندگی رو نمیدونن

خدا سربه راهش کنه انشاالله 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عاشقت نیست؟

انقدر که خانواده ی داغونش هندوونه زیر بغلش دادن دیگه منو نمیبنه 

خونه ماشین اثاث خونه پول تو‌ جیبی همه از پدرمه یعنی اون‌نبود تا الان دووم نمیاورد زیر فشار مالی ...

جفتمون از لحاظ قیافه تو‌یه سطحیم ولی خانوادش بخاطر کاستی های دیگه اش سعی کردن در مورد ظاهر اونو از من سرتر بدونن و اینو‌کردن تو مخش 

باورت نمیشه بارها تو‌روی من گفتن بچه هات به شوهرت بره خیلی خوشگل میشه 

انقدر گفتن گفتن تا حالا فکر میکنه حیف شده برای من💔

کاش میشد به دخترا بگم خودتون رو فدای هیچ‌مردی نکنید 

هرچقدرم سرتر باشید طرف فکر‌میکنه حیف شده با شما 

پس با اس و‌پاس ازدواج‌نکنید فداکاری نکنید

انقدر که خانواده ی داغونش هندوونه زیر بغلش دادن دیگه منو نمیبنه خونه ماشین اثاث خونه پول تو‌ جیبی هم ...

آره توهم برداشته که خیلی خوبه. و حیف شده. 

برای همینه به اندازه سایز ادما باید بهشون محبت کرد. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

پاستای سبزیجات. من یه بار امتحانی درست کردم تو مهمونی، همه عاشقش شدن. 

ناهار ته چین از دیشب بود، (همسرم ظهر نمیاد، ناهار درست نمیکنم) شام منتظرم ببینم همسرم چه خبری داره، اقوامشون فوت شدن، باید بریم شهرستان

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
انقدر که خانواده ی داغونش هندوونه زیر بغلش دادن دیگه منو نمیبنه خونه ماشین اثاث خونه پول تو‌ جیبی هم ...

با دل و جون درک میکنممم حقیقته که منو تو زیر پا گذاشتیمش فقط شما هم اگر بچه نداری مثل من هیچ وقت بچه دار نشوووو