2777
2789

کسی مثه من ابریزش تو بارداری داشته  اگه داشته چجوری خوب شده ؟؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%
خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

چايي بخورم زياددد من تازه خوب شدم خيلي بده اوف 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چايي بخورم زياددد من تازه خوب شدم خيلي بده اوف 

چجوری فهمیدی ابریزشه چقدبود؟؟؟استراحتم کردی؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
چند هفته ای . ابریزش منطورت ترشحه؟😐 اگه اونه که هیچی واسه مراقبت در برابر عفونت زیاد میشه ترشحات را ...

یعنی چی سر کنم ابریزشه نه ترشح یک هفتس استراحت مطلقم دارم میمیرم از کمردرد😢😢😢😢

به نظرم حتما برو دکتر چند وقتته

رفتم دکتر هنوزم یک هفتس استراحت مطلقم ولی بازم میاد ۲۶ هفتم

بارداری لطفا بهم بگید با درد کمرم چکار کنم داغونم تو رو خدا ب دادم برسید 

بگو شوهرت اروم ماساژ بده تسکین پیدا میکنه دردت

نه واسه من ترشحه. به دکتر گفتی؟ به خاطر این استراحت مطلق داده؟ 

اره دیگه سونو رفتم اب دور بچه کم شده تورو خدا دعا کنید برام

من از اول بارداری یه کم احساس خیس شدن داشتم  ببخشید انگار ترشح خیلی آبکی و زیاد  خداروشک ...

اب دور بچه کم شده بود؟؟

تازه بیچاره ماساژ داد ب درد نمیخوره وسط کمرمه حس میکنم نفسم قطع میشه

چند وقتته؟؟؟