2777
2789
عنوان

روتین پوست چرب و منافذ باز

1287 بازدید | 10 پست

چی خوبه استفاده کنم هرکی یچیزی میگه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

دقیقا هرکی یچی میگه، من از یک داروخانه چندبار خرید کردم، هر سری که فروشنده عوض شد یک محصول جدید به من معرفی میکردن و ماشاءالله یکی از یکی بدتر و بی نتیجه تر

.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی شوینده مناسب پوست حساس

تونر بدونه الکل

سرم آب رسان 

کرم مرطوب کننده بر پایی آب

این اساس یک روتینه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
ی شوینده مناسب پوست حساستونر بدونه الکلسرم آب رسان کرم مرطوب کننده بر پایی آباین اساس یک روتینه

عزیزم کرم آبرسان بهتره یا سرم ابرسان

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین عزیزمما سه نوع منافذ باز داریمو هرکدوم ب دلایلیو هرکدوم روتین خاص خودشو دارهیکم صب کن کامل توضی ...

من پوستم خیلی چربه و جوش زیر پوستی دارم تاحالا انواع و اقسام مارک هارو خریدم تاثیر زیادی ندیدم واقعا

عزیزم کرم آبرسان بهتره یا سرم ابرسان

من هر دوتاشو استفاده میکنم اول سرم بعد ک جذب شد کرم رو میزنم

اما اگه نمیخوای زیاد خرج کنی کرم آبرسان بخر

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
من هر دوتاشو استفاده میکنم اول سرم بعد ک جذب شد کرم رو میزنماما اگه نمیخوای زیاد خرج کنی کرم آبرسان ...

چه مارکی خوبه

یه کانال تبلیغات تو ایتا هست آبرسان هیالورونیک اسید و خیلی ازش تعریف میکنه گرونم هست نمیدونم بخرم یا ن

چه مارکی خوبهیه کانال تبلیغات تو ایتا هست آبرسان هیالورونیک اسید و خیلی ازش تعریف میکنه گرونم هست نم ...

من از سرم های veze استفاده کردم

هیالورونیک اسیدش رو فکر ونم ۱۵۰ گرفتم یا کمتر 

و ی زمانی سالیسیلیک اسید ک برا کنترل جوش بود 

من ازش راضیم شاد آبی خوبی ک پوستم میده 

کرم آبرسانم هم لافار 

خب میخام قشنگ توضیح بدم راهنمای کنم گلم

برا همین طولانیه

و ازت میخام سوالی کردم بادقت جواب بدی

من ن تبایغ میکنم ن هیچی

فقط میخام راهنمای کنم

(محصولی معرفی پس برندی رو ازمن نپرسین فقط میخام کمکی کنم برا اینک پوست بهتری داشته باشین)

اول میریم سراغ نوع پوست

پوست خشک=احساس خشکی کشیدگی و پوسته پوسته 

پوست چرب=کل صورت چرب و براق و منافذ باز و جوش

پوست مختلط=قسمتی از پوست چرب و قسمتی خشک و منافذ باز

پوست حساس=ملتهب خشکی کشیدگی سوزش خارش

چجوری تشخیص بدی دقیق پوستت رو؟

شب قبل از خاب صورتتو باشوینده میشوری و بدون اینک چیزی بزنی ب صورتت میخابی

صب ک پاشدی قبل اینک بری اب بزنی صورتتو برو جلو اینه ببین کدوم یک ازچیزای ک بالا گفتم رو میبینی

پوستی براق میبینی بدون هیچ احساس کشیدگی

یا ن کل پوست خشک بدون هیچ چربی

و یا قسمتی خشک و قسمتی چرب

یا سوزش و خارش و التهاب

حالا ک نوع پوستت رو شناختی میریم سراغ روتین

روتین پایه و اصلی این سه تاس

شوینده

ابرسان

ضدافتاب

باقی محصولات براساس مشکل پوستیت تو روتینت اضاف میش

۳نوع منافذ باز داریم

منافذo شکل ک در پوست چرب ب علت ترشح چربی و درمانش نیاسینامید ک چربی رو کنترل کنیم

منافذu شکل ک درپوست خشک و کم اب ک علتش کم ابی و درمانش هیالورونیک اسید ک ابرسانی کنه پوست رو

و منافذ y شکل ک درسنین بالا دیده میش علتش کاهش کلاژن و نورافتاب ک درمانش کلاژن ساز

پوست چرب هم نیاز ب ابرسانی داره اینک همششش از محصولات فاقد چربی و قوی استفاده کنی خودش باعث بیتشر شدن چربی میش و چربی زیاد جوش و منافذباز میاره

حالابگو روتینت چیاس و چطور استفاده میکنی

تغذیه ت چطوره؟

ورزش میکنی؟

فیشال میکنی؟

روتین خوب و مناسب ۵۰درصد مشکلات پوستی رو حل میکنه ۵۰درصددیگش با تغذیه و ورزش و رعایت برخی نکات بهداشتی مث(شستن زود ب زود روبالشتی،دست الوده و گوشی نزدن ب صورت،با صورت نخابیدن رو بالش و...)

...
خب میخام قشنگ توضیح بدم راهنمای کنم گلمبرا همین طولانیهو ازت میخام سوالی کردم بادقت جواب بدیمن ن تبا ...

ممنون گلم جامع و کامل  گفتین

با این توضیحات پوست من چربی داره

ولی نمیدونم چه محصولی و مارکی بخرم

یه سایت هست تو ایتا پک منافذ میفروشه نمیدونم تاثیر داره یا نه😔