2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4148 بازدید | 226 پست
به نظرم اگر كلاً ازش نا اميد شدي جدا شو، اما به خودت آسيب نزن، خيلي وقته داره عذابت ميده، همش داري ف ...

جداشدنم راحت نیست.نمیده.اره خیلی وقته.من درد بزرگم بیتوجهیاشه.واقعا تخریب شدم روحی و روانی.همش میخوام بمیرم.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرش پشت سرش گفتن چل بوده روانی بوده... میزده سرش یهو خروش میکرده و ما چقدر ابروداری کردیم ...

اخی.حالام ک مرد بدنامی براش گذاشتن.خیر نبینن.بیشرفا

چیزی نیست که با گفتن چند خط حرف بخوای مشکلتو حل کنی.متاسفانه آدم عاشق منطق و صبر حالیش نمیشه و همیشه بیقراره و به خاطر همین بی صبریش سوتی زیاد میده و مثل بچه ها رفتار میکنه و انتظار عکس العمل سریع از طرف مقابل داره ولی یه مرد از زنی خوشش میاد که کنارش حس کنه نه مقابلش.حس کنه با ازدواج یه دوست پیدا کرده نه اینکه مسعولیتش اضافه شده.البته اینا واسه یه مرد عادیه و از اخلاق و رفتار شوهرتون اطلاعی ندارم و اینا همه اش نسبیه.سعی کن عجول نباشی.آروم باش.سخته و تنها راهش اینه.سعی کن یه تکیه گاه و آدم عاقل یاشی برا شوهرت.همه ی اینا بستگی به اخلاق و فرهنگ و تحصیلات و درک و شعور شوهرت داره که نیجه بده یا نه.ولی در کل هیپ وقت سعی نکنید یه رابطه ی خراب شده و رابطه ی که به ان مرحله رسیده رو احیا کنید.

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...
چیزی نیست که با گفتن چند خط حرف بخوای مشکلتو حل کنی.متاسفانه آدم عاشق منطق و صبر حالیش نمیشه و همیشه ...

نمیدونم چیکار کنم.همه زندگیش شده کارش.آنقدر ک.ذوق پول درآوردن داره شوق دیدن منو نداره.باهام بد رفتاری نمیکنه اما بی محلی میکنه و میگه تو.درک نداری و کار دارم.نمیدونم چیکار کنم.نمیتونم بی مهری و کم محلیو تحمل کنم.خیلی افسرده شدم.تو شوخیم همش کوچیکم میکنه.اما من واقعا تو دلم مونده همش.

اره مرگش وحشتناک دردناک و غم انگز بود خیلی دوستم ناراحته . خیلی زخم زبون شنیده 

خدا ازشون نگذره.بیچاره ب کجا رسیده بوده ک اینکارو کرده

اخی.حالام ک مرد بدنامی براش گذاشتن.خیر نبینن.بیشرفا

منم همین رو میگم اون بنده خدا خیلی اذیت شده ک بدترین شکل خودکشی و مرگ رو انتخاب کرد به خودش و سه تا دخترش ستم کرد... خواهرشوهر و شوهرشم هیچیش نشده و کلی هم بقیه برای اونا دلسوزی کردن. منظورم ازین ک ازنارو گفتم این بود اگه خودت رو بکشی هیچکس نمیگه بنده خدا چقدر سختی کشیده میگن روانپریش و چل و مجنون بوده

منم همین رو میگم اون بنده خدا خیلی اذیت شده ک بدترین شکل خودکشی و مرگ رو انتخاب کرد به خودش و سه تا ...

درسته.اما بعضی وقتا راست راستی چل میشم.

دقیقیا حس میکننم موقیتتونو و میدونم چی میگید و این روزا رو من خودمم تجربه کردم.البته آدم بده من بودم.اگه تو دلش جایی داشته باشین این رفتار رو باهاتون نمیکنه و در کل شما جایگاهی تو فکر و قلبش ندارین چون زیادی محلش گذاشتین.مردها یه وقتایی دوست دارن تنها باشن و دقیقا همین وقت زنها اسرار میکنن که پیششون باشه و بزرگترین باگ خلقته.سعی کن غرور و شخصیت خودتو حفظ کنی.محبت باید از ته دل بیاد و نمیشه گدایی کرد.خودتو کوچیک نکن.رابطه رو درستش نمیکنی که هیچ،غرورتو هم از دست میدی و بعدا بابت این رفتارت شدیدا پشیمون میشی.سعی کن خودت خودتو بسازی و منتظر نباش اون تو رو با رفتاراش بسازه و بهت اهمیت بده تا تو مهم بشی.خودت باید تصمیم بگیری خودتو و رفتارا و احساستتو کنترل کنی.در کل فک نکنم جایی تو قلبش داشته باشی و زندگیمون تو حالت عادی سخت و زجر آوره ،چه برسه به اینکه بهخوای با یه آدم بی احساس 40 سال زندگی کنی.خودتو دوستداشته باش.قوی باش و برا نجات خودت یه راه منطقی و درست و در شان خودت انتخاب کن.میدونم گفتن این حرفا راحته و عمل کردنش سخت ولی تنها راه چاره است

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...

عزيزم 

من چند مورد همين مساله رو ديدم كه با يه روش جواب گرفتن 

فقط بايد بتوني يه مدت خوددار باشي 

يه مدت سعي كن به خودت برسي  ورزش كن به ظاهرت برس ( البته نه اينكه بخواي عجيب غريب به نظر بياي)  فقط اينكه شوهرت حس كنه براي خودت ارزش قايل ميشي ، بعدشم اصلا اصلا اصلا هر كاري هم كرد نه غر بزن نه گله كن ، يه لبخند بزن بگو باشه باشه عزيزم!

نه بي محليه نه توهين 

فقط كم توجهي مودبانه 

براي خودت تفريحات درست كن و جوري باش كه اين حس رو بهش بدي كه بدون تو هم ميتونم زندگي كنم و خوشحال باشم 

چند ماه اينطوري باش

مطمعن باش اين سيستم جواب ميده 

شك نكن 

موفق باشي عزيزم