ببین گوشت و مرغ رو تو اب نمک و سرکه بزار خیس بخوره ۲۰ دقیقه بعد بشور اینجوری بوی زحمش میره
بعد برای پختن هر نوع خوشتی اول پیاز رو با ادویه سرخ کن حتما زردچوبه و نمک و فلفلت رو باید سرخ کنی ک بوی زحمش بره
بعد گوشتت رو بنداز تو تابه اونم سرخ کن ک بوی اونم باز بره
بعد رب رو ب اضافه یکم رب انار سرخ کن ک بوی اونام بره بعد اب بریز روش تا جاییکه روی گوشت ها رو بگیره زیاد نریزی ها
و بزار تا بپزه درش رو هم نیم باز بزار ک بخار اب بوی زحم بهش نده