2777
2789
عنوان

کندن پوست دور ناخن

78 بازدید | 5 پست

من همش پوست دور ناخنم رو میکنم،هرچقدر هم میزارم کنار دوباره مشغولش میشم.پیش دکتری هم رفتم قبلا داروهای کلی داد که بدرد نخورد،خیلیا این مشکل رو دارن و واقعا دور انگشت ها زشت میشه بویژه توی دخترها،احساس میکنم بدن ماها یه چیزی یا ماده معدنی ایی کم داره ونمیتونه دور ناخن هارو نکنه،چه کنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داری؟ خجالتیی ؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.