2777
2789

اول اینکه اونایی ک میخواید گزارش بزنید اباالفضل بزنه ب کمرتون دعاهاتونم مستجاب نشه بدبختم بشید😡منی که اهل نفرین نیستم میگم چون واقعا باعث میشید مشکلات آدم حل نشه 

بچه ها من خودم نسبت ب خیانت خیلی آدم غیرتی ام 

حالا ی دوست متاهل دارم ک دوسداره با دخترا... آره 

من بارها باهاش حرف زدم ک اینکارو بذاره کنار و قبول نکرد 

الان اصلا ازش خوشم نمیاد اصلا 

منی صمیمی ترینم بود الان ازش متنفرم و فاصله میگیرم 

چند بارم بهش گفتم اگ این راهو انتخاب کردی دور منو خط بکش ولی باز زنگ میزنه 

لطفا راهنماییم کنید ک‌ چ جوری تمومش کنم چون ازش تنفر پیدا کردم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

چی بگم 

هم گناه داره 

هم داره خیانت میکنه 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم باباش هر وقت منو میبینه میگه و

مواظب دخترم باش .من بابتش ناراحتم ولی روحدخودمم مهمه 

من ازخیانت متنفرم

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

مشکل بزرگت که واسه خاطرش یه ملتو نفرین کردی با یه بلاک ساده حل میشه عزیزم😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بلاکش کن 

راه حل سریع و بدون درد 

یا جوابشو نده ۳ روز بعد پیام  بده کار داشتی سرم شلوغ بود ندیدم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
بلاک

میخوام قشنگ بهش بفهمونم وبی ی کمم تو رودربایستی سالها رفاقتم

بلاکش کن راه حل سریع و بدون درد یا جوابشو نده ۳ روز بعد پیام بده کار داشتی سرم شلوغ بود ندیدم

اولی نمیشه دوسندارم اینطوری باشم 

دومی هم کار همیشگیم شده ولی اصلا ناراحت نمیشه نمیدونم چرا 

مشکل بزرگت که واسه خاطرش یه ملتو نفرین کردی با یه بلاک ساده حل میشه عزیزم😂

بخدا خیلی اذیت میکنن🥺😂نمیدونم فازشون چبه 

خو بذار مشکل ی بنده خدایی حل بشه چی گیرت میاد با گزارش زدن 

یه پیام براش بنویسم و مستقیم حرف بزن

بگو تو واقعا دوست خوبی بودی توی این مدت و من هم تلاش کردم باسم ولی الان به یه مقطعی در زندگی رسیدیم که مثل هم فکر نمیکنیم و بعضی رفتارها خط قرمز منه که برای تو عادیه. از اینجا به بعد حس میکنم دوست خوبی نمیتونم برات باشم. برات ارزوی موفقیت میکنم و خدانگهدار

اولی نمیشه دوسندارم اینطوری باشم دومی هم کار همیشگیم شده ولی اصلا ناراحت نمیشه نمیدونم چرا

طولانی ترش کن بعد دو هفته پیتم بده کار داشتی زنگ زد جواب نده پیام داد دو هفته بعد جواب پیام اولشو بده 

خودش کم کم سرد میشه نفهمم باشه دیگه میفهمه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲