2777
2789
عنوان

بهم بگید چ جوری باهاش کات کنم دیگ خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 31 پست
یه پیام براش بنویسم و مستقیم حرف بزنبگو تو واقعا دوست خوبی بودی توی این مدت و من هم تلاش کردم باسم و ...

این خوبه 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی اهیتی کم محلی ، نه پیام بده نه زنگ بزن ، قرار بیرون کنسل کن و فاصله اینارو هییی بیشتر کن کم کم محو میشه

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.تو زندگی لحظات خوب و بد داریم،که فک میکنیم سخت ترین لحظاتن،باور کنید هیچ کدوم نمیمونن و میگذرن،قدر داشته ها،پدر و مادر،برادر و خواهر،دوست و فامیل رو بدونیم،با ادمایی ک باهامون خوبن بی نهایت خوب باشیم،همیناست که میمونه مگه چقدر عمر میکنیم؟عمری که یه ثانیه بعدش معلوم نیست،اگر کسی بدخلقه و باهاتون نمیجوشه،باهاش بد رفتار نکنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید چون ما از شرایط و مسیر زندگی اونا خبر نداریم شاید تو باتلاق خودش غرق شده،چیزایی هست که در موردش نمیدونیم،جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه،توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشمون باید نشون داده بشه وگرنه توی خوشی و خرمی که همه خوبن و قابل احترام،هیچ وقت توی این لحظات کسی رو خراب نکنین،بدشو نگید،هر چیزی رو ب زبون نیارید،خط قرمزا،حساسیت ها و راز های طرفو روی دایره نیارید همونجور که برای خودتون دوس ندارین،خودشون پشیمون میشین،پول در بیارید،پس انداز کنید،توی زندگی خیلی بکارتون میاد پس انداز و رزق حلال ادمو بالا میبره،اما براش انسانیتتو زیر پا نزار وباعث ضایع شدن حق کسی به اندازه یک ریال نشو،بابت پول غصه نخور، اما تمام تلاشتو برای بدست اوردن و نگهداریش بکن،حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه،یوقت چنان غرقش بشین ک زندگی و عزیزتر از پول ها رو یادت بره،راه حفظش خرید اول مسکن،طلا،دلار و خودرو هست ،راه افزایشش کار کردن،سرمایه گذاری و درست خرج کردنه،به خودت برس و خوش پوش باش، ادم تمیز و مرتب با دندان های تمیز و بوی خوب و با کفش های بدون لک و لباس های خوش رنگ همراه لبخندو همه دوست دارن و شیک بودن گرون بودن نیست ، شیک یعنی چیزی رو بپوشی که خودتو توش میبینی و بهت بیاد و به دلت باشه،کتاب بخونید رمان ، تاریخ و بیهوده وقتتو هدر نده با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو تفریح زیاد کردن موافق نیستم چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامون،مسایل روز،تلفن های هوشمند،بازار، اجناس،اونچیزی ک توی زندگی خودت و اطرافیانت بهشون میپردازن بالا ببر اگر تا اینجا خوندی خوشحال میشم برای ارامش اول دل خودت و بعد دل من یه صلوات بفرستی،ممنون🌹

من نگرفتم چی شد 😑یه رفیق دختر داری که شوهر داره ولی دوس داره با دخترا.....یعنی ل ز

اره

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اره

وای حالم به هم خورد دوست منم یه دختر خاله داشت اینجوری بود یه بارم منو تو اتاق تنها گیر آورد به چه بدبختی در رفتم از دستش خیلی دوسش داشتم ولی بعد از اون جریان ازش حالم به هم میخوره

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
طولانی ترش کن بعد دو هفته پیتم بده کار داشتی زنگ زد جواب نده پیام داد دو هفته بعد جواب پیام اولشو بد ...

وای مامان باباش منو میشناسن ارتباط خانوادگی هم گاهی داریم 

بعد ی بار قهر کردم مامانش اومده بود همش ب من میگفت ک چرا قهر کردین 

اون موقع باز جریان رو میشد گفت 

الان من چی بگم 

خب مستقیم دلیلتو بهش بگو به غیره این اون مث کنه میچسبع بهت متاسفانه

فک کنم پنج شیش بار گفتم منو بیخیال شو کلا اون باز چند روز بعد پیداش میشه 

وای مامان باباش منو میشناسن ارتباط خانوادگی هم گاهی داریم بعد ی بار قهر کردم مامانش اومده بود همش ب ...

بزار مامانش بیاد بگو درگیر مشکلات خودمم گوشی دستم نمیگیرم دارم درس میخونم .....

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
بی اهیتی کم محلی ، نه پیام بده نه زنگ بزن ، قرار بیرون کنسل کن و فاصله اینارو هییی بیشتر کن کم کم مح ...

والا الانم همینم انقد بی محلی کردم ک خودم دیگ ا رو رفتم 

وای حالم به هم خورد دوست منم یه دختر خاله داشت اینجوری بود یه بارم منو تو اتاق تنها گیر آورد به چه ب ...

دقیقا منم وقنی فهمیدم همه عکسایی ک براش فرستادم یا با هم تنها بودیم تو ذهنم مرور شد 

الان بیشتر میترسم ادامه بدم باهاش بچم دختر باشه 

ی رعشه ای تو وجودمه نمیدونم چرا 😑

قبلا با زنا دیگ راحت بودیم الان آدم واقعا دیگ ب خودشم نمیتونه اعتماد کنه😭

بزار مامانش بیاد بگو درگیر مشکلات خودمم گوشی دستم نمیگیرم دارم درس میخونم .....

اینم حرف درستیه

دقیقا منم وقنی فهمیدم همه عکسایی ک براش فرستادم یا با هم تنها بودیم تو ذهنم مرور شد الان بیشتر میتر ...

اره واقعا خیلی ترسناکه اعتماد کردن به کسایی که بعدا میبینی برعکس تصوراتت بودن ،،،کات کن اصلا بگو شوهرم مشکل داره با رفیق داشتنه من یا نمی‌دونم همش بهونه بیار و سرد شو باهاش

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
اره واقعا خیلی ترسناکه اعتماد کردن به کسایی که بعدا میبینی برعکس تصوراتت بودن ،،،کات کن اصلا بگو شوه ...

باید با همین جاو برم تا چند وقت بعدم اون‌پیامی ک یکی از بچه ها گفتو بفرستم تمومش کنم