2777
2789
عنوان

کسی از شلف داخل یخچال استفاده کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6819 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سبدد بچینم وسایل رو ؟ اونم ایده خوبیه 😊 راستش مامانم یخچالش واسه چندین سال پیشه هم جا تخم مرغی ...

آره سبد. اونم سبد چهار گوش. نه سبد دایره ای

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
تو سبدد بچینم وسایل رو ؟ اونم ایده خوبیه 😊 راستش مامانم یخچالش واسه چندین سال پیشه هم جا تخم مرغی ...

ساید که رو در یخچال جا تخم مرغی داره کنارشم میتونی کره بزاری ،البته من کرهامو تو فریزر میزارم

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
اینم خوبه فقط عمقش کمه 😑😑

خب اینطوری که از خود طبقات دیگه نمیسه استفاده کرد.پس قابلمه و اینا بخوایم بذاریم چجوری بذاریم؟؟؟

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

بذار بگم چی بگیری. من برای خونه خودمون چنتا سبد چوبی گرفتم واسه خرده ریزای توی یخچال. هالی بودن. 

ولی شما چون فانتزی دوس داری از اینا بگیر 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
بذار بگم چی بگیری. من برای خونه خودمون چنتا سبد چوبی گرفتم واسه خرده ریزای توی یخچال. هالی بودن.&nbs ...

من خودم چنتا از اون وسطیا دوس دارم . از فروشگاهای معتبرم بگیر جنس خوب که یخچالت بوی پلاستیک و نا نده

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
خوب تخم مرغارو بذار تو کاسه. به نظرم فضای یخچالو میگیره.

الان دیگه تخم مرغ حکم خاویار داره نمیشه خرید براش جا جور نکنید.خخخخخ

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
واقا؟؟😨

بخدا 

هرچی به پیجه پیام داد گفت برگشت نداریم. 

سه سال پیشم بود. هنوز اینقدر خرید اینستایی راه نیفتاده بود . خلاثه ضرر کرد مفت مفت 😁😂😂😁😁