میبینم که غیر از منم هستن که رو چیدمان یخچال حساسن😀😀😀
کر کردم فقط خودم در روز بیست بار دکوراسیونشو مرتب میکنم.اینقدر که یخچالمو شیک میکنم به خونم کار ندارن😀😀😀
ولی اطرافیانم هیچکس اینطوری نیست
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا تازه من سعی میکنم چیزی جلوی چراغ یخچال رو نگیره تا یخچال دلباز باشه 😂😂وقتی یخچال تاریکه دلم ...
😂😂😂بعضی وقتا حس میکنم خونم اونجاست.اینقدر که بهش فکر میکنم که چیو کجا بذارم و ....... 😂😂😂دیگه من شورشو در اوردم انگار😀😀
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
موفق باشی 😂😂فقط سر یخچال خودت رو پیر نکن ارزش نداره😆
سعی میکنم😀😀😘😘