2777
2789
عنوان

کسی از شلف داخل یخچال استفاده کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6818 بازدید | 53 پست

میبینم که غیر از منم هستن که رو چیدمان یخچال حساسن😀😀😀

کر کردم فقط خودم در روز بیست بار دکوراسیونشو مرتب میکنم.اینقدر که یخچالمو شیک میکنم به خونم کار ندارن😀😀😀

ولی اطرافیانم هیچکس اینطوری نیست

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
میبینم که غیر از منم هستن که رو چیدمان یخچال حساسن😀😀😀 کر کردم فقط خودم در روز بیست بار دکوراسیون ...

دقیقا تازه من سعی میکنم چیزی جلوی چراغ یخچال رو نگیره تا یخچال دلباز باشه 😂😂وقتی یخچال تاریکه دلم میگیره 😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=50959614]ساید که رو در یخچال جا تخم مرغی داره کنارشم میتونی کره بزاری ،البته من کرهامو تو فریزر میزارم[/QUOTE

یخچال من نداره...سامسونگه 😑

یخچال مامانمم ال جیه از اون قدیمیا که آبسرد کن هم ندارن ولی کاراییش بیشتر از ساید منه 😅

دقیقا تازه من سعی میکنم چیزی جلوی چراغ یخچال رو نگیره تا یخچال دلباز باشه 😂😂وقتی یخچال تاریکه دلم ...

😂😂😂بعضی وقتا حس میکنم خونم اونجاست.اینقدر که بهش فکر میکنم که چیو کجا بذارم و ....... 😂😂😂دیگه من شورشو در اوردم انگار😀😀

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
عزیزم اینا فروشاینترنتی داره.خیلی وقت پیش دیدم .فکر کنم اگه سرچ کنین پیدا کنین

ممنون عزیزم دنبال هستم سایت مورد اعتمادی پیدا نکردم. گفتم شاید بچه ها کانالی چیزی بهم معرفی کنن  ..

بنظر باید دوره بیوفتم تو شهر تا پیدا کنم 😉

😂😂😂بعضی وقتا حس میکنم خونم اونجاست.اینقدر که بهش فکر میکنم که چیو کجا بذارم و ....... 😂😂😂دیگه ...

موفق باشی 😂😂فقط سر یخچال خودت رو پیر نکن ارزش نداره😆

موفق باشی 😂😂فقط سر یخچال خودت رو پیر نکن ارزش نداره😆

سعی میکنم😀😀😘😘