2777
2789
عنوان

چقدر هوا سرد شده

161 بازدید | 15 پست

باد اومد آبگرمکن مون رو خاموش کرد الان آب هم سرد شده یعنی دستشویی که میریم و میایم قندیل میبندیم😁🤣😬😬

آخه عادت دارم با آب گرم حتی تو سرویس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مام سرده دستشویی تو حیاطه دیوار حمومم به طرفه حیاط به سختی حموم میکنم همش یخ میزنیم البته مستاجریم دو سه ماهه اومدیم دوباره باید بلند شیم خیلی سرد بود این زمستون اینجا قندیل بستیم 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

وای آره باز خداروشکر سرد شده و کره زمین گرم نشده 

ابحیم اسباب کشی کرده فرشاشو شسته پهن کرده دقیقا هم همون شب برف اومد و من تو اون سرما اونقدر تو رفتم خونه ی گرم رفتم تو راه پله سرررد بدنم گیج شده میگه مریض بشم میگم نه توروخدااااا 😅

مگه وضع هوا رو نگاه نکرده بود

نه دیک اسباب کشی قرار بود چند هفته دیک باشه یهویی بابام گفت خونتو بیار (رفته ساختمون بابام) اونم سریع وسایل رو تو یه روز جمع کرد فرش رو برد پشت بوم چون جمعه بود همه تعطیل بودن زنک زد نیروی کمکی اومدن فرشارو شستن هیچ وقت نکرد به آب و هوا نگاه کنه کلا تو دوروز همه چی پیش رفت