2777
2789
عنوان

میشه یه راه چا ه بدید

74 بازدید | 7 پست

من وشوهرم باهم دوست بودیم الان که ۸ سال می گذره مادر شوهرم همش می کوبید تو صورتم که شما باهم بودید فلان واینا وقتی دعوا می کردیم می گفت بخاطر اینه که شما قبل ازدواج همو می شناختید روتون از هم باز شده الان که دختر خودش عاشق دوست شوهر من شده وشوهرم راضی نیست همش می گه اونایی که ازدواج سنتی می کنن خوشبخت نیستن باید قبل ازدواج عاشقش باشی و اینا چرا چرا اینقدرررر بدن

ذات کثیفی دارن شخصیت صفر منم همش می گم نمی دونم زمان ما می گفتن ازدواج سنتی خوبه حالا چرا قبل ازدواج باید اشنایی داشته باشی یا عاشق بشی خوبه همش پیش.شوهرم خودش دختر عفریتش از بدی ازدواج سنتی می گن واز خوبی عشق و عاشقی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می گم بی شعورا اینقدر سرکوبم کردن خدارو شکر الان دختر خودشون خیلی گندش در اومده

هروقت کسی رو مسخره کنیم ب روز خودمون هم میاد

الانم اینا اینجور شدن 

تو هم اگه تونستی ب روشون بیار همونجوری ک اونا ب تو میگفتن

خدایا سپاسگزارم  
هروقت کسی رو مسخره کنیم ب روز خودمون هم میادالانم اینا اینجور شدن تو هم اگه تونستی ب روشون بیار همون ...

خیلی بد بودن چه روزها اینقدر می کوبیدن تو سرم که گریه می کردم