2777
2789
عنوان

کیا سوپشون معروف عام و خاصه

108 بازدید | 19 پست

دستور دقیق سوپ جو مجلسی میخام حتی مقدار آبشم به لیوان فرانسوی بگید خیلی ممنونم

سوپ های من همیشه موادش میمونه یه طرف آبش یه طرف 

نمیدونم متوجه منظورم میشین یا نه انگار مخلفاتش بیشتر میشه آب زیاد ریختنی بازم موادش قاطی آب نمیشه

سوپ اماده میگیرم درس میکنم

خدایی خیلی از مزش تعریف میکنن

خواستی بگو دستور پخت بدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون بسته پودری ها؟

ار

😂😑😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

سوپای من خوبه ولی مقدار دقیق ندارم.از اول آبشو کم بریز شما.دیدی علیظه اب جوش اضافه میکنی دیگه.تنها نکته ای که تو ذهنمه الان اینه مرغ رو جدا بپز و آبش رو اخر سر اضافه کن به سوپ.چون بریزی تو خود سوپ آبش تبخیر میشه در نهایت اونقدی که باید خوشمزه نمیشه