2777
2789
من معده عصبی دارم بخدا موندم اخه چرا تو کار اعصاب بقیه اعضا بدن دخالت میکنن بابا به شما چههه

اره سخته ولی من میترسم از نظر فیزیولوژیکی اسیبی دیده باشه عصب مثانم چون علایم ام اس دارم 😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سخته ولی من میترسم از نظر فیزیولوژیکی اسیبی دیده باشه عصب مثانم چون علایم ام اس دارم 😔😔😔😔

عزیزم انشاالله چیزی نیست ولی حتما برو دکتر پیگیری کن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
عزیزم انشاالله چیزی نیست ولی حتما برو دکتر پیگیری کن

دکتر ک میرم دکتر کلیه رفتم دارو داده ولی داروی اعصاب نداده دکتر اعصاب هم وقت گرفتم دعام کن مرسی .

سلام ن هنوز مشکلم حتما مثانه عصبیه . قاطی کرده مثانم کلیم ورم میکنه و ...

عزیزم.منم تازه از سونو اومدم ۱۰۱ درصد زده بود باقی مانده.باید برم عکس هسته ای ورنگی هم انجام بدم شما انجام دادید اینارو؟سالم بودن؟

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
عزیزم.منم تازه از سونو اومدم ۱۰۱ درصد زده بود باقی مانده.باید برم عکس هسته ای ورنگی هم انجام بدم شما ...

من کلیه هام ورم میکنه هیدرونفروز میشه ینی اب میمونه . دکتر برام دارو نوشت . ان شاءالله بهتر شی نمیدونم خیلی سخته کلا مریضی . خدا همه رو شفا بده بحق ۵ تن آل عبا . 😔