2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قمری خنگگگگ ترین پرنده هس صد رحمت به اسکول 😂 

تو باغ اومده بودن رو پرده ی برزنت پشت پنجره از سمت بیرون لونه می‌ساختن، هی باد میومد خار و خاشاکا می فتاد هی دوباره میومدن همونجا برا لونه خار و خاشاک میذاشتن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم🥲🥲لطف کردی در حق اون دوتا خر همیشه همینجوری مهربون بمون😘😘

خیلی باد میاد 

اگه برن بیرون آواره میشن

دیگه چون اونا خرن 🤦‍♀️ ما باید رعایت حالشونو بکنیم 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

خداعوضشو بهت بده مهربونم  

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خیلی باد میاد اگه برن بیرون آواره میشندیگه چون اونا خرن 🤦‍♀️ ما باید رعایت حالشونو بکنیم

عزیزمی مهربون🥰🥰🥰منم یه گاز تو تراس داشتم سرخ کردنی اونجا درست میکردم چندروزه دوتا از این خرا اومدن من میرم تو تراس میترسن میرن دیگه تو خونه سرخ می‌کنم کابینتارو هر روز باید کف بزنم🥲

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

قمری خنگگگگ ترین پرنده هس صد رحمت به اسکول 😂 تو باغ اومده بودن رو پرده ی برزنت پشت پنجره از سمت بیر ...

اینجا چند بار لونه ساختند بعد که بچه هاشون از تخم در میومدن کلاغ میومد میخورد

دوباره همونجا لونه می‌ساختند

در نهایت جلوی لونه شون کارتن گذاشتیم که کلاغ نیاد سراغ جوجه ها و جوجه ها بزرگ شدن😐😐😐😐

یعنی خنگگگگگگگگگگگ

عزیزمی مهربون🥰🥰🥰منم یه گاز تو تراس داشتم سرخ کردنی اونجا درست میکردم چندروزه دوتا از این خرا اومد ...

عزیزم 🤗

این دو تا برای ما مزاحمت ندارند

تنها مشکل اینه که وقتی چراغی خاموش و روشن بشه میترسند

ما هم صبح تا شب خونه نیستم 

دیگه امشب یه جوری اومدیم که فکر کنند ما کلا هیچوقت نیستیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم 🤗این دو تا برای ما مزاحمت ندارندتنها مشکل اینه که وقتی چراغی خاموش و روشن بشه میترسندما هم صب ...

آخیییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدا خیرتون بده

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

وای جدی 😂

اره.عزیز..هر جنبنده ای ک روح داره دعاش گیراست.زمستونه خورده نون و برنج براشون بزاریم ثواب داره برا گربه و سگا استخون بیچاره ها میخورن

هر بار این درو محکم ببند برو