2777
2789
عنوان

افزایش وزن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم لاغر شدن سختی خودشو داره هم چاق شدن واقعا این حرف ها مسخره هستن متاسفانه

ول لاغری سخت تره چون خودم تجربه هردوش و دارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اسی

۱.چه ویتامین هایی و مکمل هایی خوردی کلا قرص خاصی خوردی؟

۲.در طول روز چند بار میان وعده میخوری؟

۳.میان وعده چی میخوری؟

۴.صبحونه چی میخوری؟

۵.شیره انگور گفتی بعد از هر وعده دو قاشق یعنی هر روز ۶ قاشق نه؟ و این که از بیرون شیره انگور خریدی یا خودتون درست کردین قبلا

ممنون میشم جواب بدی

منم وزنم ۴۱ بود الان شدم ۵۲

یکمی هم شکم در آوردم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

هعی منم در راه لاغری دارم جون میدم...۳ماهه رژیمم از ۸۵شدم۷۴ولی دیگه خستممممممم دوس دارم بخورمممم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اسی۱.چه ویتامین هایی و مکمل هایی خوردی کلا قرص خاصی خوردی؟۲.در طول روز چند بار میان وعده میخوری؟۳.می ...

اسی این سوالا رو جواب بده بعضیاشون سوال منم هس

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

چطوری عزیزم

هیچی،صبحانه کامل میخورم ناهار و شام هم همینطور کنار غذا هم نون حتما میخورم

ولی من طی دو سال بود البته هی زیاد میشه وزنم یهو چند کیلو کم میکنم،من خییییلی حرص میخورم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
هیچی،صبحانه کامل میخورم ناهار و شام هم همینطور کنار غذا هم نون حتما میخورمولی من طی دو سال بود البته ...

مشکل من اینه که اشتها ندارم خیلی .همیشه اولین نفر از پای سفره من بلند میشم😐😂

مشکل من اینه که اشتها ندارم خیلی .همیشه اولین نفر از پای سفره من بلند میشم😐😂

معجون چاقی بوعلی سینا بگیر بخور،اشتها آوره

حالا من اشتها دارم ولی چیز خاصی برای خوردن پیدا نمیکنم😂😂

منم پیدا نمیکنم 😂

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

استارتر شیره انگور چ برندی استفاده میکنی

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️