2777
2789
عنوان

افزایش وزن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 60 پست
حالا من قدم ۱۶۰۷۲کیلوم آرزوم اینه بشم ۶۰ولی متاسفانه به شدت شکموم

بخدا خوشبحالت

لاغری بد دردیه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

من بخدا من هر چی گیرم میاد میخورم، بیشتر سیب زمینی اب پز و با سس مایونزو برنج و سالاد من فقط بعد هر ...

اوکی ولی ممنون میشم هر روز تاپیک بزنی غذاهایی که میخوری رو بگی‌ واقعا نیاز دارم🥹

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من نمی‌فهمم چرا ی سریا برا چاقی تلاش میکنن

میخوری لذت میبری چاق میشی 

ما ک میخوایم لاغر کنیم سخته😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ی سوال نامزدت بهت گفت چاقتر شو ناراحت نشدی؟بهت بر نخورد یا فک نکردی روت ایراد گذاشته؟

نه 

چون باهاش موافقم

حتی تو این مسیر بهم توهین کرد، بهم گفت کمکت میکنم بعد که تو مسیر رژیم چاقی بودم، بهم گفت همه رو مسخره ی خودت کردی. تو چاق نمیشی هیچوقت. دلم بدجوری شکست

ولی الان چاق شدم😍

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اگه کیک یا حلوا با شیره دوست داشته باشی مزه مسخرش قابل تحمل میشه من روزی در حد یه استکان میخورم نه ا ...

نه من شیره انگور خیلی دوست دارم راحت میتونم بخورم مخصوصا با لواش. 

امیدوارم نتیجه بده

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بابا من نمی‌فهمم چرا ی سریا برا چاقی تلاش میکننمیخوری لذت میبری چاق میشی ما ک میخوایم لاغر کنیم سخته ...

من از اوناییم که هر چی میخورم چاق نمیشم

بشدت سخت وزن میگیرم و بشدت آسون وزن کم میکنم

در حدی که میدونم اگ بخوام تا ده روز آینده راحت راحت 5 کیلو کم میکنم

نه چون باهاش موافقمحتی تو این مسیر بهم توهین کرد، بهم گفت کمکت میکنم بعد که تو مسیر رژیم چاقی بودم، ...

عجب ادمیه😐میتونست حداقل جور دیگه ای بیان کنه

افرین که ناراحت نشدی ایول من بودم میمردم و این اخلاقم اصلا خوب نیست

🌼💛🍭🐥

بابا من نمی‌فهمم چرا ی سریا برا چاقی تلاش میکننمیخوری لذت میبری چاق میشی ما ک میخوایم لاغر کنیم سخته ...

هم لاغر شدن سختی خودشو داره هم چاق شدن واقعا این حرف ها مسخره هستن متاسفانه

نه والا شکم وباسنم گنده س عین خرس شدم😔

ورزش کن خب

منم میخوام شروع کنم که شکم نیارم حین چاقی

من از اوناییم که هر چی میخورم چاق نمیشمبشدت سخت وزن میگیرم و بشدت آسون وزن کم میکنمدر حدی که میدونم ...

فک میکنی زیاد میخوری و همه چ میخوری 

یکی از دوستای منم میگفت من همههه چ میخورم چاق نمیشم بعد غذا میاوردیم دانشگاه میگفت اییی من اینو دوس ندارم اون و جدا میخورم اینو با اون قاطی کنی نمیخورم خلاصه ک دیدم اوووه چ چسی میاد ت خوردن 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.