2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کبدش چربه ؟ باید سبک زندگی تغییر کنه بیشتر مشکل کبد چرب هم از کربوهیدارته نه صرفا چربی یعنی به جای اینکه مجبورش کنی سالاد بخوره و... نون و برنج رو مطابق رژیم محدود کن با گوشت و مرغ و بوقلمون و تخم مرغ سیرش کن شکر و قند و محصولات ساخته شده از اینا هم که باید حذف بشن خودت براش درست کن با جو پرک و آرد جو و...

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

وقت سرما خوردن اینا به دکتر بگو اینجوره دارویی بده به کبدش آسیب نزنه

چجور دارویی میدن عزیز؟

به ماکه دارو معمولی میدن مثل بقیه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چجور دارویی میدن عزیز؟به ماکه دارو معمولی میدن مثل بقیه

می‌دونم آنتی بیوتیک و بعضی ی داروها برای کبد ضرر دارن و شاید سرم ترزیق بهتون بدن که به کبد آسیب نزنه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

کبدش چربه ؟ باید سبک زندگی تغییر کنه بیشتر مشکل کبد چرب هم از کربوهیدارته نه صرفا چربی یعنی به جای ا ...

نمیدونم فقط برنج با هرچیزی میخوره از طرفی دارو برای سرطان خون میگیره باید تقویت شه نمیدونم چیکار کنم دیگه

نمیدونم فقط برنج با هرچیزی میخوره از طرفی دارو برای سرطان خون میگیره باید تقویت شه نمیدونم چیکار کنم ...

الهی ان شاالله خدا سلامتی بده  ، من متوجه نشده بودم مشکلش چیه فکر کردم کبد چرب داره گفتم جو ، چون برای کبد چرب بهتره جو مصرف بشه نون جو سوپ جو آش جو هم مقویه هم سیر کننده  هم مثل برنج مضر نیست پیج های تزیین غذا رو فالو کن براش بتونی تززین کنی متنوع بخوره کدو حلوایی به شدت برای کبد خوبه میتونی پن کیک کدوحلوایی درست کنی حبوبات هم همینطور سرچ کن دستورش هست یه مدل نون هایی هست با انواع حبوبات میشه پخت براش درست کن هر چیزی که خاصیت ضد التهابی داشته باشه براش مناسبه مثل همین حبوبات و کدوحلوایی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85