2777
2789
عنوان

خاطرات عقد😉

1797 بازدید | 41 پست

سلام دلم گرفته یه ذره بگیم بخندیم

دوران عقد بهترین دوران زندگیم بود من کلا از بهمن تا تیر عقد بودم ولی خیلی خوش میگذشت بابام هم نمیذاشت همسرم بیاد خونمون بمونه منم برم خونه اونا بمونم فقط دوبار اجازه داد اونم اولین بار همون روز عقدمون بود که بعد از جشنمون خونه مادرشوهرم به اصرار همسرم من موندم یه بار دیگه هم مادرشوهرم کمرشو عمل کرد که موندم پیششون ولی اون شب عقدمون عالی بود تا صبح بیدار بودیم هی بهم زل میزدیم الکی میخندیدیم😍😍😂 و اون شب به یاد موندی ترین شب زندگیم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم تو دوران عقد خونه ما نمیموند ی بار از مسافرت برگشتیم خانوادگی همسرم موند خونمون... مادرم تو اتاق جا پهن نکرد همه تو هال خوابیدیم همسرم دقیقا بالای سر من بالانر خوابیده بود با پاش ی نیشگون گرفت منو ...من یهو عین وحشی ها کی بود..وای دردم اومد..بیچاره همسرم پتو رو از سرش بنداشت.😁😂😂😂

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خاطرات اینکه الان من تو دوران نامزدی ام و داداشم حساسه به جای بابام رو اینکه برم بیرون میگه قبل از 8 شب باید خونه باشی 

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

وای، یادش بخیر شب جمعه فقط خونه ی ما میومد همسرم، چقدر دلتنگ هم میشدیم.. مینشستیم با هم مشاعره میکردیم

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!