2777
2789

خیلی داغونم

مهرماه براطلاق رفتم سر همین جریانا ک بارفیقا مجردش میره

اسم زنا و دخترا خراب میاوردن همش...

چندباری امد99درصد مطمعن بودم کاری هم کرده ک ساعت 2شب میاد😥

دیگه خونوادش واسطه شدن

خودش ولی اصلا برای برگشتنم اصرار نکرد

ولی خونه پدرم معذب بودم

اذیت میشدم بخاطر فوضولی  بچه هام و......

تعهدم نداد...

الان باز باهمون رفیقا سگش میره دختربازن

خدا لعنتت کنه...

ادم‌روش نمیشه جمع کنه باز بره برا طلاق

همین اهره مهر برگشتم....

الانم باکمال پررویی میگه الان برو

درست و‌حسابی برو

بر هم نگرد

چقد بدجنسه

خدا کنه بمیری بی لیاقت😭

فکر کن داری با یک همخونه زندگی میکنی بهش احساسی نداشته باشه 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن داری با یک همخونه زندگی میکنی بهش احساسی نداشته باشه

دیگه ازش متنفرم ولی خب نمیتونم ببینم راست راست میچرخه

میگرده

کاراشو میکنه

منم توخونه همه چیو اماده کنم

غذا همه چی

خبرمرگش

بزار انقد با خرابا برگرده تا زیگیل و ایدز بگیره تو هم باهاش رابطه نداشته باش مریض میشی حتی شنیدم بعضیا دارن ولی یه مدت خاموشه بعد معلوم میشه

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺