بچه ها ما میخواستیم عید بریم مشهد بعد اینجا رفتم دو تا اژانس گفتن زمینی میریم ریلی نداریم منم خنگگگ برداشتم به یه اگهی از دیوار زنگ زدم اینم گفت اره میتونیم رزرو کنیم و از تلفن اژانس زنگ میزنم برا هماهنگی خلاصه زنگ زد و گفت اژانس قصر خورشیدی ذاکری هستن توضیح و تاریخ و هتل و اینا گفت بعد گفت از شماره ایتا اژانس پیام میدیم مشخصات بدید ثبت بشه منم دادم گفت باید بیانه بدید برا چهار نفر منم خنگگگگگ اصلا شک نکردم شاید این کلاه برداری باشه برداشتم سه تومن زدم احتمالا (فاتحه) اینم برگشت یبارم زنگ زد که باید دوتا هم شماره بدید که اگر این تو دسترس نبود با اون تماس بگیریم بعدشم به برگه رزرو تور و هتل فرستاد برام البته که هنوز سایت رجا برا ثبت قطار باز نشده و ایشون تاریخی که من میخواستم رو ثبت کردن و گفتن وقتی بلیط رو ثبت کردیم اطلاع میدیم و میفرستیم براتون تا کامل واریز کیند. بعدش من دیدم چون برا پسرمم بلیط جدا میخواستم و ثبت نشده یبارم از ایتا پیام دادم ولی سین نکردن از عصر به این ور خلااااصه که بعدش من عقل نداشتم به کار افتاد و بشدت شک کردم و احتمالا بالا سه تومنم پرید حالا بیاید ببینم شمام بامن موافقید که فاتحه پولم خونده شد یا نه شوهرم نیست بهش بگم در این حد گندم بزرگ بوده🤣🤣
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
اره گلم شک بیخود کردی ایشالله.من تووآژانس بودم مدتی و این بیعانه هم واسه اینه که خیلی هامیگن سایت باز شد رزرو کن و ماهممیکردیم و پولی نداده بودن و بعدا پشیمون میشدن و باید جریمه کنسلی رو از جیب میدادیم.اینم احتمالا همینطوره
اره گلم شک بیخود کردی ایشالله.من تووآژانس بودم مدتی و این بیعانه هم واسه اینه که خیلی هامیگن سایت با ...
امیدوارم عزیزم بیشتر شکم بخاطر انتخابم از دیوار بود چون متاسفانه اینجا چندین نفر نوشتن تور و بالا کشیدن پولشون یه سوال من الان تو نت سرچ کردم لیست اژانس های معتبر مشهد یه جا لیست بود چک کردم این اسم توشون بود اما اخرین بروزرسانی سایت مال ۱۴۰۰ بوده اینکه اشمش تو این لیست بوده یعنی احتمالا کلاه برداری کم میشه ؟؟
مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره اسمش باشه دیگه کلاه برداری نیست.احتمالا سایتشون رو به روز رسانی نکردن واز همونکموقع مونده
انیدوارم حالا سه شنبه یه زنگ میزنم مطمئن بشم میام اینجا مینویسم
گلم یه سوال رزرو بلیط های عید کی باز میشه برای تورهای ریلی
اره خبر بده.نمیدونم عزیزم چند سال پیش تو اژانس بودم
باشهگلم ممنون زحمت شد برات
اره گلم شک بیخود کردی ایشالله.من تووآژانس بودم مدتی و این بیعانه هم واسه اینه که خیلی هامیگن سایت با ...
سلام والا فردای اون روز ایشون پیام دادن و اصلاحیه ثبت نام که خواسته بودم برام فرستادن توس اینترنت که توی لیست های اژانس های هواپیمایی مشهد جست و کو کردم چند تا شایت اسم این اژانس هم بود امروزم به اصناف مشهد زنگ زدم تا ببینم اینجا دارای اعتبار هست یا نه که متاسفانه تلفن رو برنداشتن فعلا مجبوری باید تا باز شدن سایت رجا صبر کتم تا ببینم واقعا بلیط رزرو میشه برام یا نه که اگر بلیط فرستادن بعدش استعلام میگیرم بعد مابقی هزینه رن واریز میکنم
فعلا که بقول همسرم به دو دلیل مجبوریم صبر کنیم یکی تا تارین باز شدن بلیطا که ببینیم میگیرن یا نه دومی هم میگه اگر کلاهبرداری بود پولو میکرفت بلاک میکرد نه اینکه هروقت تماس یا پیگیری کردی پاسخگو باشن
اهان اینم بگم به اون شماره ی که توی برگه رزرو بود به اسم ازانس از یه خط دیگه زنگ زدم خودشون اولش گفتن فلان اژانس بفرمایید که دیگه یه سوال الکی پرسیدم توضسح دادن قطع کردم فعلا که میجور به صبرم