بچه ها ما میخواستیم عید بریم مشهد بعد اینجا رفتم دو تا اژانس گفتن زمینی میریم ریلی نداریم منم خنگگگ برداشتم به یه اگهی از دیوار زنگ زدم اینم گفت اره میتونیم رزرو کنیم و از تلفن اژانس زنگ میزنم برا هماهنگی خلاصه زنگ زد و گفت اژانس قصر خورشیدی ذاکری هستن توضیح و تاریخ و هتل و اینا گفت بعد گفت از شماره ایتا اژانس پیام میدیم مشخصات بدید ثبت بشه منم دادم گفت باید بیانه بدید برا چهار نفر منم خنگگگگگ اصلا شک نکردم شاید این کلاه برداری باشه برداشتم سه تومن زدم احتمالا (فاتحه) اینم برگشت یبارم زنگ زد که باید دوتا هم شماره بدید که اگر این تو دسترس نبود با اون تماس بگیریم بعدشم به برگه رزرو تور و هتل فرستاد برام البته که هنوز سایت رجا برا ثبت قطار باز نشده و ایشون تاریخی که من میخواستم رو ثبت کردن و گفتن وقتی بلیط رو ثبت کردیم اطلاع میدیم و میفرستیم براتون تا کامل واریز کیند. بعدش من دیدم چون برا پسرمم بلیط جدا میخواستم و ثبت نشده یبارم از ایتا پیام دادم ولی سین نکردن از عصر به این ور خلااااصه که بعدش من عقل نداشتم به کار افتاد و بشدت شک کردم و احتمالا بالا سه تومنم پرید حالا بیاید ببینم شمام بامن موافقید که فاتحه پولم خونده شد یا نه شوهرم نیست بهش بگم در این حد گندم بزرگ بوده🤣🤣