2777
2789
عنوان

دوست داری نماز شب بخونی ولی نمیدونی چجوری بیا این‌جا تا بهت بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست

🕊نابودی گناهان با نمازشب

💠استاد فروغی؛

🔸ای جوان، برای ترک گناه حتما  نمازشب بخوان..

گناه با نمازشب نابودمی شود...بارها از استاد مرحوم پهلوانی شنیدم که می‌فرمودند:

🔸اگر می بینید در روز گناه نمی کنید،به خاطر خواندن نمازشب است

🔸چشمی که در راه خدا شب زنده دار است و سحرها از خواب بر می خیزد و نمازشب می خواند، چنین چشمی در روز قیامت گریان نیست.

🕊 نماز شب را به نیت‌ظهوربخوانیم🕊

نمازشب موجب پیدایش حالات معنوی،😍

نشاط و جذبه ملکوتی در دل و جان انسان می شود،

به گونه ای که آثارش در روح انسان عمیق تر و دوامش بیشتر است.🍃

کسی که نمازشب می‌خواند خود را در معرض رحمت خدا قرار می دهد.🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

‍ ✨چرا نمازشب این همه اهمیت دارد؟

👈به دلیل اینکه #نماز_شب بیش از سایر نمازها دارای اخلاص است اثرات معنوی بسیاری برای اقامه کننده آن دارد.

🌸 خداوند در قرآن می فرماید: وَبِالْأَسْحَارِ هُمْ يَسْتَغْفِرُونَ یعنی ای بندگان من در دل شب بیدار شده و طلب استغفار کنید.

👈 باید ما بندگان رابطه فراوانی با خدا داشته باشیم و هیچگاه خدا را فراموش نکنیم که یاد خدا در همه حال و هر زمان نیکوست.

👈 هرگاه انسان پس از خواب بیدار شد باید خدا را شکر کند زیرا نعمت حیات مجددا به او اعطا شده است.

هیچ وقتی را نداریم که آدم بخواهد از خدا دور باشد.

👈  اما بهترین اوقات برای راز و نیاز با خدا بعد از نیمه شب می باشد همچنان که قرآن فرموده است مومنان کسانی هستند که در سحر میانه شب از خواب بیدار می شوند و از خدا طلب استغفار می کنند.

یکی از نشانه های مومنان طبق روایات طلب استغفار در دل شب است.

👈👈 فلسفه اهمیت نماز شب این است که ریا و خودنمایی ندارد چرا که ممکن است فردی نمازهای یومیه را برای خودنمایی در برابر دیگران اقامه کند اما نماز شب زمانی اقامه می شود که همه خواب هستند.

👈 وقت نماز شب زمانی است که کمتر کسی متوجه انسان است لذا نماز شب مصداق خالصاً لوجه اللّه و قربت الی الله است.

👈 خصوصیت  این نماز این است که فرد در دل شب در حالی که دیگران خواب هستند بیدار شده، وضو گرفته، خدا را مناجات کرده، گناهان خود را برشمرده و ضمن گریه از خدا طلب توبه و رهایی از آتش جهنم می کند.

👈مشخص شد که اهمیت فلسفه نماز شب در این است که فرد به دور از ریا و خودنمایی و در نهایت اخلاص از خدا طلب استغفار می کند.

🌹🙏🙏

{📚 احکام }

یه سوال☝️

💢 کسی که نماز_قضا داره، آیا میتونه نمازشب یا سایر نمازهای مستحبی رو بخونه؟

✅ پاسخ👇

💠 بله مشکلی نداره و این نمازهای مستحبی هم مورد قبولند.

فقط در کنار اینها، انسان سعی کنه کم کم نمازهای قضا رو هم بجا بیاره.

[°  نمازشب  °] 🌱

عالم ربّانی آیت الله حق شناس(ره) :

🌸شما شب از خواب بیدار شوید

و سجاده را پهن کنید و بشینید سر سجاده...

حتی چرت زدن سر سجاده ی #نماز_شب

در زندگی ‌اثر میگذارد...✨

#نمازشب ✨

آیت الله مظاهری :

✴️ #نماز_شب‌ موجب حسن خلق‌ مي‌شود و غم و اندوه را از دل بندۀ شب‌‌زنده‌دار زايل مي‌كند. ✨

👈🏻 مداومت بر نافلۀ شب فوائد فراوانی دیگری نیز دارد که بندگان از بیان و درک آن فوائد، عاجزند.🍃

نیت کنیم نماز شب هدیه به شهدا بخوانیم

طنز_جبهه🌱

بچـہ‌ها رو با شوخے بیـدار مےڪرد

تا نمازشب بخونن . .😄🌱

مثلا یڪی‌ رو بیـدار مےڪرد و مے‌گفت:

« بابا پاشو من میخوام نمازشب بخونم، هیچ‌ڪس نیس نگام‌ڪنہ! »😂😅👀

یا مے‌گفت : پاشو جون‌من، اسم سہ

چھار تا مؤمن‌و بگو ،تو قنوت نمازشـبم

ڪم آوردم! »😅:))

شھیدمسعوداحمدیان

نمازشب

امام صادق علیه السلام فرمودند: خانه‌هایی که در آن‌ها نماز شب خوانده می‌شود و در نماز شب قرآن تلاوت می‌گردد، برای اهل آسمان می‌درخشند همان گونه که ستاره‌ها برای اهل زمین می‌درخشند.