2777
2789

واقعا آدم همش فکر میکنه خب اون دختره چی داشت چطوریه و میگی خوش به حالش من دقیق تو این حال بودم چندبار 

اما این بار نامزدم واقعا دیگه بهم ریختم که با من بود اما انگار از روز اول فکرش پیش اون بود حرصم میگیره گاهی وقتا خب خبر مرگت تو اومدی با منی الان دیگه فراموشش کن یا اگه یکی دیگع رو میخواستی و میدونستی عاشق نمیشی چرا اومدی تو زندگی من؟چقدر تو داغونی اخهه عوضی همش هی ناخودآگاه میرم پیج دختره رو میزنم عکس چیزی نداره اعصابم خورد میشه 

میرم میبینم نامزد بدبختم با پیج های فیکش دنبالش کردع 😂

روز اوب اشتباه کردم خیلی اشتباه کردم که به کسی که دقیقا برعکس تایپی که داشتم بود اوکی شدم چرا حالا چون این آقا ی روانی واقعی بود من اون زمان مثل دیونه عا شده بودم هرچی میخواستم هی تمومش. کنم نشد تا رسید به این روزا همش دلم میسوزه برا خودم انگار یجوریه واقعا کع اون پسر یکی رو به من ترجیح داده همش حالم گرفته میشه که چرا نشد ؟؟چرا همیشه حکمت تو چیزیه که میخوام خب چرا حکمت جوری نشد این بار به صلاح باشه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد مثل منیییییی من عکسشو با دختره دیدم اصلا یچیز عجیب غریبی بود همش میگم اون چی داشت ک من نداشتم

منم ی عکس تو گوشیش دیدم اما دقیق ندیدم فکر کنم دختره بود گوشیو کشید از دستم نزاشت ببینم درست خدا لعنتشون کنه من همش میگم این ی پسر چرا نباید منو میخواست؟؟؟همش فکرم اینع ا

منم ی عکس تو گوشیش دیدم اما دقیق ندیدم فکر کنم دختره بود گوشیو کشید از دستم نزاشت ببینم درست خدا لعن ...

این ۲ سال باهام بود همه جوره انقدر اوکی بود باهام انگار اسمون دهن وا کرده من افتادم زمین 

بعد ۲ سال این اتفاق افتاد هنوز تو شوکم بعد ۷ ماه