2777
2789
عنوان

عقد داداشمه

777 بازدید | 55 پست

خیلی ناراحتم از اینکه هیچ پولی ندارم ک ی لباس هم اجاره کنم یا برا بچم لباس بگیرم دلم نمیخاد برم مراسمش...دوستداشتم این روزارو با دلخوشی میدیدم ولی همش ناراحتم🙂

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یکی قرض بگیر

یا ندارن یا سایز من نیستن

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
برادرت از کجا پول داره برای ازدواج؟؟؟

پول برادرم به من چ ربطی داره؟ اونم خودشو ی حقوقه برسه خرج این روزاشو دربیاره

به مامانت بگو عروسی برادرته باید یه دست لباس برات بگیرن

دلم نمیاد بگم بهشون خودشون تو فشارن مامانمم خودش لباس نداره

به برادرش بگه برای اسی و دخترش لباس بخرهپس فایده ی برادر داشتن چیه؟؟

من جداشدم الانم کل خرج خودمو بچم چندساله باهاشونه الانم تو گرونی خودشون فشار روشونه

کدوم شهری سایزت چنده همینجا تاپیک بزن شاید کسی لباسش بهت بخوره

ن بابا بخدا من نیومدم ازکسی چیزی بگیرم دلم گرعته بود دوسداشتم خالی شم🤣