سلام تقریبا ۳ روزه حالت تهوع و استفراغ دارم و حالم بده
الان معدم بهم ریخته اس ولی بهترم
میگم اگه ابمیوه ی هلو بخورم حالم بد میشه؟
_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟! جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم مرض بابامه زهرمار مامانمه
_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟! جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم مرض بابامه زهرمار مامانمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
ابمیوه طبیعی باشه نه ولی کارخونه ای شاید اذیتت کنه
کارخونه ایه
پس بهتره ریسک نکنم
ممنونم