2777
2789
عنوان

برنج عنبربو

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 51 پست
برنج هاشمی کیلویی ۸۵ تومن بود چن ماه پیشا

مهر برنج هاشمی درجه ۱ رو کیلویی ۹۵ و ۱۰۰ خریدم. آبان ۱۱۵. الان شده ۱۵۰ تا ۱۶۰. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج طارم کیلو ۲۰۰ شده دوستم طارم زندگی میکنه دیروز میگفت

خدا آخر و عاقبت ما رو بخیر کنه. چند روزه استرس گرفتم. یه ذره پول داشتم طلا گرمی ۵۵۰۰ شد هفته پیش گفتم میاد پایین ترسیدم بخرم. الان شده ۶۵۰۰. منم دیگه نمیتونم بخرم. فقط پولم از بین میره 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دفعه اوله که خریدم. کاش بتونم خوب بپزم.

۵ تا ۷ بار با با اب ولرم ک مقداری گرمه بشور ک ابش شفاف بشه

شاید اینقدر شستن بنظرت زیاد باشه ولی وقتی بشوری متوجه حرفم میشی

اگه میخوای دم پخت کنی به همون مقدار ک برنج ریختی نصف پیمونه اضافه تر اب بریز و داخل اب ی قاشق ابلیمو بریز

اگه میخوای ابکش کنی حتما چک کن ک ی ذره سفتی داشته باشه خیلی شل نشه

و قابلمت کوچیک نباشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خدا آخر و عاقبت ما رو بخیر کنه. چند روزه استرس گرفتم. یه ذره پول داشتم طلا گرمی ۵۵۰۰ شد هفته پیش گفت ...

برو بخر چون تا عید به ۸ و۹ میرسه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همین عنبر بو دیگه من برا همه چی استفاده میکنم کته دمپخت استامبولی اتفاقا منم تموم کردم دیشب رفتم بخر ...

شما کیلو چند میخری؟ من الان از افق کورش سفارش دادم. ۱۰ کیلویی رو حدود ۱ تومن. عنبربو مارک آذوقه

۵ تا ۷ بار با با اب ولرم ک مقداری گرمه بشور ک ابش شفاف بشهشاید اینقدر شستن بنظرت زیاد باشه ولی وقتی ...

مرسی عزیزم. فردا همینجور بپزم. انشالله که خوب شه. 

ما همیشه عنبر بو میخریم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه. برنج کوتاه و تپلی هست. من فک کردم فقط ظاهرش متفاوته. ولی میگن خشک میشه انگار

نه خیلییی عتلیه من استفاده کردم موقع پخت یه بوووویییی داشت .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .