2777
2789
عنوان

برنج عنبربو

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 51 پست
من سه ماه پیش خریدم کیلو ۷۰ یه کیسه اش شد ۷۰۰ ولی خواهرم دو سه روز پیش اونم خرید کیلو ۷۰

پس من گرون خریدم. اگه اونجا هنوز قیمت قبله زودتر بخر. چون اونم بزودی گرون میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ایشالا ک کم خریده باشی

۱۰ کیلووو 🤐

حالا بزار فردا بپزم شاید قابل خوردن بود

یه دفعه برنج ندا خریدم. اون خیلی بد بود. انگار جو پختی. ظاهر خوبی داشت ولی مزه و عطر صفر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی ک رو قد برنج حساسن عنبر بو کامفیروز پسند نمیکنناین برنجا رو کسایی ک طعم برنج رو میفهمن بیشتر ا ...

من اصلا قد کشیدن برام مهم نیست. اول مزه و بافت که لاستیکی نباشه. بعدش عطر یه کم داشته باشه

۱۰ کیلووو 🤐حالا بزار فردا بپزم شاید قابل خوردن بودیه دفعه برنج ندا خریدم. اون خیلی بد بود. انگار جو ...

کیسه اش چطوری هست آخه بعضی هاش قلابی هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کیسه اش چطوری هست آخه بعضی هاش قلابی هست

الان سفارشم رسید. خیلی عطر خوبی داره خدایی. از هاشمی عطرش بیشتره. دونه هاش تپل و کوتاهه و رنگش تیره تر

الان سفارشم رسید. خیلی عطر خوبی داره خدایی. از هاشمی عطرش بیشتره. دونه هاش تپل و کوتاهه و رنگش تیره ...

نوش جان انشاالله دوست داشته باشی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜