2777
2789
عنوان

عاقلانه ست مبل بدم تعمییر❓چوب و پارچه و مدلش عوض بشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 53 پست
الان هزینه تعمیرم زیاذه ولی با ۶۰تومنم میتونی مبل قشنگ بگیزی

۶۰تومن مبل پیدا نمیشه که الان

من هرجا پرسیدم یه سه نفره ش نزدیک ۴۰ در میاد، فقط یدونش🙁مگر اینکه از تولیدی بگیرم که اونم اکثرا میگن بادوام نیستن و شرکتیا بهترن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یوقت تا سال دیگه صبرنکنی قیمتا بره بالاتر؟یه امار بگیر ببین تعمیرش چقدر در میاد

قیمتا که صد در صد تا قبل عید میره بالاتر. چندتا پیج مبل فالو دارم همشون استوری کردن بخاطر دلار افزایش قیمت داریم

۶۰تومن مبل پیدا نمیشه که الانمن هرجا پرسیدم یه سه نفره ش نزدیک ۴۰ در میاد، فقط یدونش🙁مگر اینکه از ت ...

اصن مبلای قدیمی چیز دیگن.ب نظر منم تعمیر کن.فقط خیلی دیر اقدام کردی.الان سرشون شلوغه

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
۶۰تومن مبل پیدا نمیشه که الانمن هرجا پرسیدم یه سه نفره ش نزدیک ۴۰ در میاد، فقط یدونش🙁مگر اینکه از ت ...

نمیدونم من دیدم از ۶۰تا۸۰ جاییم که دیدم مبلمان خوبیه چن سال متریشم تازه شمال گرونیه ما میریم شهرای اطراف میخریم یکم ارزونتر دربیاد 

نمیتونم عکس بزارم ،من تابستون انجام دادم یه مبل استیل ۹ نفره با میز ناهار خوری هشت نفره با یه نیم ست ...

خوب گرفته که. سمت ما میدونم خیلی بیشتر میوفته فقط یه ست مبل شاید از اون چیزی که شما بابت این همه قلم دادین بیشتره