یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بودجه برای خرید فعلا ندارم شاید تا تابستون یا پاییز سال بعد بتونم اینقدر جمع کنم ولی نمیدونم تعمیرات چقدر هزینه میگیره؟نمیخوام هم دوباره کار بشه یعنی اینو درست کنم جالب نشد یمدت تحملش کنم برم یکی دیگه بگیرم
بستگی به مبل داره بعضیارو هر کاری کنی معلومه قدیمیه
این مبله سبک کلاسیکه تقریبا و بعد این همه سال هنوز سالمه و به اون صورت خراب نشده. پارچش که کاملا سالمه و چوب دسته ها و زیرشم سالم و بی خط و خش. فقط انگار داخلش تحلیل رفته خالی تر شده میشینی گود میشه
تهران نیستم ولی عکس قبل و بعدشو ندارین؟چند نفره بود چقدر هزینه برداشت براتون؟چیاشو عوض کردید
نمیتونم عکس بزارم ،من تابستون انجام دادم یه مبل استیل ۹ نفره با میز ناهار خوری هشت نفره با یه نیم ست راحتی با تختم که بالاش پارچه ایه ،همه با هم با پارچه اش و اجرت شد ۳۵ تومن ،البته چوبهاش تمیز بود رنگ نکردم فقط سرویس خوابم رو رنگ کردم