من یه سیب زمینی مکعبی خورد میکنم ریز
هویجم همینطور
و سینه مرغ ( البته اینو کامل میندازم بعد ریش ریش میکنم )
اول پیاز خورد میکنم سرخ میکنم
یکم که سبک شد مرغ و سیب زمینی و هویجو اضافه میکنم
با ادویه تفت میدم رب میزنم یه ساعت میذارم میپزه
بعد مرغو در میارم ریش ریش میکنم میریزم
جو پرک میریزم با سبزی (جعفری و گشنیز خردشده تو فریزر دارم همیشه )
زرشک هم میریزم اگه نبود هم میشه نریخت به جاش برای ترش شدن یکی دوقاشق آبلیمو میشه بریزی
یکساعت دیگه زمان پخت میدم و تمام