2777
2789

روزی چند بار شکمش کار میکنه؟ من تازه ۳روزه بهش میدم قبلا گیگوز میدادم. الان رنگ وقوام مدفوعش فرق کرده قبلا با گیگوز اسهال میشد گاهی. الان با سوپرامیل یکم سفت تره یعنی مثل قبل شل نیس ورنگش زرد خردلی هست

سوپرامیل یک ،من میدم 

اولش باعث میشه چند روزی معده ش سفت بشه(یوبس)ولی بعد گذشت چند روز دفع مزاجش روزی یبار تا دوبار میشه رنگ مدفوعش هم اولش سبز تیره میشه بعدش زرد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

توی وزن گیری بچه هم خیلی عالیه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدادم ماهی دوکیلو وزن میگرفتن البته بچه های من هر یکساعت نود سی سی میخوردن تو چهارماهگی و خداروشکر کلا اشتهای بچه هام خوب بود و مدفوعشون بله سفت تر بود نسبت به بقیه شیرخشکها که میدادم 

نظرشمام محترمه