2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف بقيه گوش نده من يبار گغتم اگه دختر داشته باشم مبخوام ايمشو بزارم آنيسا جاريم گفت اين چه اسميه ادم ياد آليسا آليسا بچه ها ميافته گفتم اين نظر توئه  

ببين خودت و شوهرت چي خوشتون مياد 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من که خوشم میاد ازش  ولشون کن الان هرچی بزاری گیر میدن😡😡😡 من خودم پرهام دوس دارم بزارم شوه ...

پرهام هم خيلي دوس

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
اتفاقا اسم خودمم عاطفست ولی تا حالا کسی نگفته آفتابه 😀😀

به من پسر همسایمون گفت

رفتم خونشون جلو مامانش جوری زدم که سنبل خان شد برا خودش😂😂😂

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

نه اصلا اسم خوبي نيست😡😡شوخي كردم گلم 

خدايا تا الان مد نبود كسي بزاره برديا همين ك من اقدام كردم برا ني ني همه دوروبريان دارن ميزارن برديا 

من كودكي بيش نبودم ك اسم برديا برا پسرم انتخاب كردم چرا آخه داره اين زياد ميشه😭😭😭

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍