2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی بدترین دردههه افتضاح درد داره من ضعف کردم اگه آستانه دردت پایینه اصلا نرو

چرا اینا پس میگن نداره 

وای ترسیدم🥲

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

نه بابا چه دردی خیلی کمه دردش

چطووری درد متوجه نشدید کل ابروهاتون میکرو کردید یا فقط تاج ابرو؟ مگه میشه با یه دستکاه بیفتن ب جون پوستتون و زخمش کنن و 500 بار روی همون زخمو بالا پایین کنن درد نکنه😐😐😐

چطووری درد متوجه نشدید کل ابروهاتون میکرو کردید یا فقط تاج ابرو؟ مگه میشه با یه دستکاه بیفتن ب جون پ ...

من تحمل دردم بالاس کلش رو زدم...آنقدر وقتی سنم کمتر بود پیرسینگ زدم دردش واقعا برام هیچی بود...بستگی به آستانه تحمل داره

چرا اینا پس میگن نداره وای ترسیدم🥲

منوسر جراحی بینیم هیچی نفهمیدم این لعنتی دهتم سرویس کرد گریم گرفت خانومه از فامیلای همسرم بود فک کن زنگ زد ب دخترش. حرف بزنیم حواسم پرت بشه ولی هرچقدرم سر کننده میزد سر نمیشد لعنتی

نه حسش می کنی ولی طوری نیست اذیت بشی کاملا قابل تحمله و آسون من کلا نچرالم اما این یه کارو انجام دادم حاضرم صد باره دیگم انجام بدم واقعا عالیه منم چندین سال از ترس دردش نمی رفتم اما وقتی انجام دادم فهمیدم چه اشتباهی کردم زودتر نرفتم

من تحمل دردم بالاس کلش رو زدم...آنقدر وقتی سنم کمتر بود پیرسینگ زدم دردش واقعا برام هیچی بود...بستگی ...

اهان خوبه من آستانه دردم یکم ضعیفه شایدم خوب سر نشده بود ولی خاهرمم خیلی درد کشید