2777
2789
عنوان

پارتی بازی

174 بازدید | 17 پست

خانما راستشو بگین لطفا، چون اینجا کسی نمیشناستتون

کیا دبیرستان و دانشگاه معدل خیلی خیلی کم داشتین و باپارتی معلم شدین؟؟؟ چجوری پارتی بازی کردن براتون؟؟؟ 

آشنامون دیپلمه بود، خواهرش دفتر دار مدرسه رو بیرون کرد و اینو نشوند جاش

یکی از شهرستان های جنوب تهران

الان دفتر دار شده معاون اجرایی

بنده خدا دفترداره کلی دویید که حقشو بگیره، نشد

خواهر اون یکیشون دبیر فناوری مدرسه های ترکیده و دورافتاده اون شهرستانه بود بود شوهرش مرد یهو شد دبیر فناوری مدرسه تیزهوشان فرزانگان شابدلعظیم

الانم اون خواهره که جای دفتر دار رو گرفت، شده معاون آموزشی و با خواهرش اومدن تو یکی از دبیرستانای خیلی خوب دولتی همون شابدلعظیم

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤨

خانما چرا وقتی من تاپیک میزنم پیامای بقیه رو نمیبینم که بیاد. خودم باید یه چیزی بفرستم که بقیه رو ببینم اومده. همین استیکرو هم براهمین فرستادم. برا شماهاهم اینطوریه آیا؟ 

االانم دیپلم داره یا لیسانسشو گرفت؟

🤣🤣🤣🤣🤣

احتمالا با پارتی کلفت خواهرش گرفته

خواهره، واسه تک تک خواهرزاده هاش دیپلم جور کرد

6 تا خواهرن بچه های یه خواهر دیگه🤣😂😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

خواهرش چه سمتی داشت تو اون مدرسه؟ مدیربود؟

اره

دو سال اول کارش دبیر زبان بود یهو شد مدیر

اونم با پارتی شوهرش

جای ماهم دوسه نفرن که انقد خنگ بودن نمره املاشون هشت میشده ولی الان باپارتی مدیرن

هشت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینام نهایت افتخارشون اینه که اون خواهر مدیره، از طرف اموزش پرورش رفته آلمان که مثلا برن سیستم اموزشی اونارو ببینن یاد بگیرن بیان اینجا پیاده کنن

شوهرش اوکی کرد که اینم بفرستنش

دیگه همه جا میشینن میگن خاله ما رفته آلمان، ما یه خاله داریم رفته بوده آلمان، اون خالمون که رفته آلمان🤣😂

سلام‌عزیزم ببخشید تو تاپیکتون مینویسم

چله دعای توسل رو من شرکت کرده بودم ولی به کل یادم رفته بود که بخونم خودم شروعش کردم امروز نوبت شما بود حق الناس بود و به گردنم حلالم کنین 

انشالله حاجت روا بشین

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
سلام‌عزیزم ببخشید تو تاپیکتون مینویسم چله دعای توسل رو من شرکت کرده بودم ولی به کل یادم رفته بود که ...

سلام عزیزم من یه چله توسل شرکت داشتم که نهم روز آخرش بود.منم روز پنجم چله نوبتم بود فک کنم. هیچ روزی رو نخوندین؟