اتشنشان_اینده مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 239 عنوان خامه قنادی 64 بازدید | 11 پست سلام دوستان یه راهنمایی میکنیدخامه قنادی که گرفتم خیلی شله هی از روی کیک میریزهبه همون روش که همیشه درست میکردم هم رفتم. 1403/11/21 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتشنشان_اینده مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 239 مارکش چیه؟ مگه با همزن نزدیش؟ کولاکاره خامه رو زدم چند دقیقه
اتشنشان_اینده مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 239 چقد گذاشتش درحدی که خودشو بگیره و حالت یخ در بهشت بشه
akwhshlshwbodsvj عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 6726 درحدی که خودشو بگیره و حالت یخ در بهشت بشه خامه هر چقد فریزر باشه خراب نمیشه بزاریش بیشتر بنظرت سفت نمیشه؟
اتشنشان_اینده مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 239 حتما گذاشتی خیلی شل شده فرم نگرفته نه اتفاقا ، از همون اول که سریع شل میشدهمه کارای همیشگی رو کردم نشداول که از فریزر دراوردم حالت یخمکی داشت با همزن ۵، ۶ دقیقه همزدمبعد یه خورده شل شد گذاشتم فریزر چند دقیقهبعد در اوردم مشکلی نداشترو کیک که زدم دیدم همینجوری داره اب میشه میریزه
اتشنشان_اینده مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 239 خامه هر چقد فریزر باشه خراب نمیشه بزاریش بیشتر بنظرت سفت نمیشه؟ انجام دادم چند ساعت موند حتی درجه فریزر هم بازم اوردم پایین
nnnnlhhkdjj عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5184 نه اتفاقا ، از همون اول که سریع شل میشدهمه کارای همیشگی رو کردم نشداول که از فریزر دراوردم حالت یخم ... باید قشنگ هم بزنی ک خوب فرم بگیره شاید دستت گرم بوده خامه آب شده