2777
2789

بچه ها به گربه دارم هر روز میومد تو حیاط پیشم هر روز 

بعد چند روز نیومده بود ک امروز اومد رفتارش خیییلی عجیب شده، به یه جا نگاه میکنه هی به جایی که چیزی نیست حمله میکنه و خر خر میکنه اصلا هیچی هم اونجا نیست یعنی هاری داره؟ یا دیوونه شده یا چی....؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید جنی شده 🤔🤔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چرا آخه اون به من آسیبی نمیزنه و نزده تا الان

عزیزم ممکنه مریض باشه ،حتنا که نباید اسیب بزنه بهت ویروسی چیزی باشه میگیری ازش خدایی نکرده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من بابا بزرگم ی گربه داشت اینقدر گربه اش خوشگل بزرگ بوده  ک حد نداشت بعد خلاصه این گربه بزرگ میشه شبا باید کنار بابا بزرگم میخابیده مامانم برام تعریف کرده چون زمان بابا بزرگم ما نبودیم این گربه ی مار رو میخوره مار چون زهر داشته گربه بابا بزرگم رو دیونه میکنه مامانم میگفت ی هفت بود می‌شست ی گوشه و ب زمین خیره میشد تا اینک گربه میزنه ب کوه و بیابون حالا گریه شما هم شاید ی اتفاقی براش افتاده ولی ازش فاصله بگیر

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

حالا مریضی که. یه احتمالش می‌تونه باشه اما کلاً حیوانات یه چیزایی رو می‌تونن ببینن که  ما انسان‌ها نه می‌بینیم نه درکشون می‌کنیم. به نظرم علاوه بر دوری از اون حیوون معوضتین و قرآن هم بخون

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!