2777
2789

سال 94 حناشون زیادی کرد و یه دست مبل 9 نفره استیل خریدن 12 تومن

معادل حقوق 9 ماه بابام

به پول الان شاید بشه نزدیک 200 تومن

شیش ماه ننشستیم روش که اثاث کشی کردیم و کلی پول دادن واسه کاور و از اون موقع تو خونه خالی عمومه

حالا به عنوان مبل دست دوم 20 تومنم نمیخرنش

حتی خود عموم هم میگه معادل یه سکه میخرمش🥲💔

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بعد ده سال معلومه نمیخرن

من خودم مبلمو سال ۹۵ ۱۳ میلیون خریده بودم

الان باید بندازمش دور

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ده سال معلومه نمیخرنمن خودم مبلمو سال ۹۵ ۱۳ میلیون خریده بودمالان باید بندازمش دور

خب شما استفاده کردید 

ما خرداد خریدیم آذر کاور کشیدیم

نو نوعه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

خب شما استفاده کردید ما خرداد خریدیم آذر کاور کشیدیمنو نوعه

خب از مد رفته عزیزم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️