دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5248 عنوان یجا برا سوراخ کردن گوش تو تهران 45 بازدید | 5 پست سلام دوستان جاییو میشناسید که خوب و مناسب باشه مثلا تاحدود۳۰۰؟مترو خور و اینام باشه بهتره سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1403/11/21 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silvermoonn عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 12481 همه داروخانه ها و بعضی دکترا انجام میدنمن توی مرکز خرید لاله یه بدلیجات فروشی انجام دادم قیمتشو یادم نیست ولی سال پیش فکر کنم همون ۳۰۰ شد
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30614 نزدیکترینش میشه درمانگاه سر کوچه تونوالا تو خود مترو هم انجام میدن چه برسه به جایی نزدیک مترو ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5248 اگر بخوای بری نزدیکترین مترو بهش ایستگاه کارگر مرسیی عزیزم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5248 نزدیکترینش میشه درمانگاه سر کوچه تونوالا تو خود مترو هم انجام میدن چه برسه به جایی نزدیک مترو میدونی اخه بعضیا با تفنگ سوراخ میکنن یا تمیز نیستن باعث عفونت میشه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد