2777
2789
عنوان

جاری کوچیکم که گفتم زنگ زده به جاری بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 42 پست
اصلا فکر کنم واسه همین زنگ زده بود الان اگر بفهمه میدونستم برو خودم نیوردم دشمن نشه نگه طرف اونو گرف ...

اگه بعداً فهمید که می‌دونستی. بهش بگو که دیدم اعصابت داغونه نخواستم با پیش کشیدن قضیه اعصابت بیشتر داغون شد. 😉 بعدشم یه قضیه‌ای بود که بین شما دوتا بود و درست نبود که من دخالت میکردم 

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

دقیقا

اره حالا چند روز دیگه یه مراسمی دارن جاریم گفت من عمرا پامم نمیذارم با این حرفاش من که نمیتونم نرم خدا کنه حضوری دیگه برام چیزی درست نکنه… الان خودشم فهمیده گند زده احتمالا دنبال شریک جرمه

💜💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور کن یاد به کامنته افتادم میخواستم بگم شاید چربی بوده اما نگفتم😂

حتما حتما بهش بگو تاخودشو جمع کنه،باهرکسی عین خودش باید برخورد کرد،باخوش رویی بگو ازمایشی چیزی دادی باردار نیستی ،یافشارخونی چیزی،اخه همه از غذاها ونوشیدنی خوردیم سالم بوده اگه مسموم وکهنه بودن یکی دیگه هم باید حالش بدمیشد

حتما حتما بهش بگو تاخودشو جمع کنه،باهرکسی عین خودش باید برخورد کرد،باخوش رویی بگو ازمایشی چیزی دادی ...

گفتم فلانی زحمت کشیده بود واقعا مام از اون غذا خوردیم برو دکتر علت اصلی رو جویا شو

💜💜💜
من تاپیک قبلیتونم خوندم.کلا توصیه میکنم، هم خودت، هم جاری بزرگه، ازش حسابی فاصله بگیرین.قشنگ معلومه ...

من میدونی فکر کردم با این کارش شاید میخواد رابطرو با خانواده شوهر قطع کنه

💜💜💜
حتما حتما بهش بگو تاخودشو جمع کنه،باهرکسی عین خودش باید برخورد کرد،باخوش رویی بگو ازمایشی چیزی دادی ...

گفتی مسموم یاد یه نفر افتادم.

خواهرم اینا، همه جاریا و خواهرشوهرا، زیاد بودن، خونه جاری اولیه میرن افطار.

بعد ببخشیدا اسهال میشن.

مادرشوهر میپرسه، سمیه چی ریختی به بقیه نساخته و ...

نگو خانم یه حلیم از محرم داشته تو فریزر، ریخته تو سوپ شیر.

حساب کن فاصله ماه محرم تا رمضون چقدره.

اره حالا چند روز دیگه یه مراسمی دارن جاریم گفت من عمرا پامم نمیذارم با این حرفاش من که نمیتونم نرم خ ...

اتفاقاً جاریتو دعوت کن بیاد و بهش بگو که به روی خودش نیاره که این آدم همچین حرفی زده. و اصلا می‌شناستش. البته با هیچ کدومم تو مراسم زیاد دمخور نشو چون هر کدوم به خودش می‌گیره قضیه رو

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

اتفاقاً جاریتو دعوت کن بیاد و بهش بگو که به روی خودش نیاره که این آدم همچین حرفی زده. و اصلا می‌شناس ...

مراسم مال من نیست یه مراسم مال همون مامان جاری کوچیکه است

💜💜💜
من میدونی فکر کردم با این کارش شاید میخواد رابطرو با خانواده شوهر قطع کنه

زیاد باهاش گرم نگیر، من باشم حتی تلفن هاشم جواب نمیدم، دیدم که میگم، من یه زن داییم اینجوری، یه کلمه، از دهنت بپره، یه کتاب کامل، فردا به طرف تحویل میده و جنگ جهانی راه میندازه.

مراسم مال من نیست یه مراسم مال همون مامان جاری کوچیکه است

پس همون بهتر بنده خدا شرکت پیدا نکنه شمام اگه رفتی سعی نکن زیاد به جاری کوچیک کمک کنی یا نزدیکش بشی.