2777
2789
عنوان

جاری کوچیکم که گفتم زنگ زده به جاری بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 42 پست
اتفاقاً جاریتو دعوت کن بیاد و بهش بگو که به روی خودش نیاره که این آدم همچین حرفی زده. و اصلا می‌شناس ...

جاریم میگه اصلا اومدن که نمیام جایی مال اوناس چون کافر همه را به کیش خود پندارد، دعوتشم دیگه نمیکنم چون بنظرش ما اینکاره ایم دیگه کجا بیاد

💜💜💜
گفتی مسموم یاد یه نفر افتادم.خواهرم اینا، همه جاریا و خواهرشوهرا، زیاد بودن، خونه جاری اولیه میرن اف ...

وای  حالم بافکر کردن بهش بد شد،واقعا میزبان مدیون میشه وقتی دعوت میکنی سلامتیشون مهمترینه ،باید ارزش قائل باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همون بهتر بنده خدا شرکت پیدا نکنه شمام اگه رفتی سعی نکن زیاد به جاری کوچیک کمک کنی یا نزدیکش بشی.

فکر کنم دیگه برای ابد رابطه این دو تا جاریمو داداشا برای رفت و امد کردن قطع شد

💜💜💜
اره باید حواسمو به برخوردا جمع کنم

بلین این زن داییم تو ختم کنار خواهر بزرگم نشسته بود، ختم هم طولانی نشستیم، ناهار بود، بعد مراسم، یعنی فکر کن حدود ۴ ساعتی بودیم.

من والله فقط قران خوندم.

کلا زیادم فاصله داشتم.

خلاصه چند روز بعد خونه ی مامانم ، خواهرم از فامیلا یه چیزا میگفت، عجیب غریب، به خدا همون خواهرم دهان باز کرد، من آروم تو گوش مامانم گفتم، ابجی پیش، زن دایی نشسته بودا.

ببین غیبت در حدی بود، بابام به خواهرم تذکر داد، گفت دختر اینجور حرف تو فامیل پخش بشه، جنگ میشه ها.

وای حالم بافکر کردن بهش بد شد،واقعا میزبان مدیون میشه وقتی دعوت میکنی سلامتیشون مهمترینه ،باید ارزش ...

ببین اینقدر پولدارن، رفته یه کشور خارجی، اونجام حتی خونه خریده. رفته نیوزلند اگر اشتباه نکنم.

ولی خسیس مال یه دقیقه شون.

مثلا زرشک برای مهمونی زیاد میبینن.

ببین اینقدر پولدارن، رفته یه کشور خارجی، اونجام حتی خونه خریده. رفته نیوزلند اگر اشتباه نکنم.ولی خسی ...

احتمالا ادم حسودیه چون حسودا هم خوب پیشرفت میکنن هم اهل غیبتن

💜💜💜
ببین اینقدر پولدارن، رفته یه کشور خارجی، اونجام حتی خونه خریده. رفته نیوزلند اگر اشتباه نکنم.ولی خسی ...

حالا من فکر میکنم اصلا این بنده خدا کلا هدفش چیز دیگه ای بوده از این حرف وگرنه کی میاد بگه فلانی تو برام دعا گرفتی احتمالا این حرف و زده قطع رابطه کنه

💜💜💜
احتمالا ادم حسودیه چون حسودا هم خوب پیشرفت میکنن هم اهل غیبتن

نه خدایی این جاری ابجیم فقط خسیس بود ، اصلا اهل غیبت نبود، حسود هم نبود.

اون زن داییمه، وحشتناک حسود، غیبت کن، حالا جالبه، با مامان من و ما سه تا خواهر خیلی خوبه، ولی من خودم به شخصه، کلا جلوش لال و کرم. فقط از مانتو و کیف و اینجور چیزا حرف میزنم، الان تو اون ختم یه نیم ساعتی موقع سفره پیششون بودم، دقیقا فقط از کیفی که خریده بودم حرف زدم

اره واقعا🥲

الان خدایی در مورد جاری بزرگت گفته، دعا گرفته.

خودش فتنه است دیگه.

الان واقعا مثلا بیوفته پاش بشکنه یا مثلا سالها بعد بچه سقط کنه، همین مادرشوهرت میگه، ای یادتون فلانی شام داد و دعا گرفت و برو تا ته داستان