2777
2789
عنوان

مامانم روانیم کرده

158 بازدید | 22 پست

هر روز میگه یجام درد میکنه 

یکسره تو مطب انواع دکتریم

خسته شدم دیگه

کلا یواش کارم هست 

اینقدر آروم غذا میخوره همیشه گیر میکنه تو گلوش

روانمو داغون کرده با این کارای آرومش

الان دقیقا ۴۵ دقیقه داره نهار میخوره

برای صبحانه و شامم همینه واقعا ۴۵ دقیقه میشینه صبحونه میخوره

یه قاشق سالاد میخواد بخوره ۳ ثانیه طولش میده

مثلا ۵ تا دسته سبزی بدی بخواد پاک کنه ۳ ساعت طول میده،واقعا ۳ ساعت طول میکشه

ی کاری بهش بسپارم انجام بده انگار به بچه ۵ ساله گفتی فلان خورشت درست کن از بس سوال می‌پرسه ،هی میگه نمک چقدر بزنم،ادویه چقدر بزنم،رب چقدر بزنم، خب مادر من یه عمری غذا درست کردی،الان چرا داری اینقدر میپرسی

روانشناس بردینش؟
یا دکتر اعصاب روان؟
شاید افسرده شده؟ یا مشکلات حافظه ای؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختران وقتی میبینه پن آروم غذا میخورم قربون صدقه میره که نکنه من خسته بشم بهم فیلم دانلود میکنه فیلم ببینم تا حوصلم سر نره ،شما به جای کمک به مادرت داری ادیتش میکنی اون دیگه خستس

بارها باهاش صحبت کردم دکتر اعصاب ببرمشقبول نمیکنه اصلا

خب مگه نمیگید مثل بچه ها شده؟
گولش بزنید بگید میریم پیش دکتر چمیدونم داخلی! بعد ببریدش اعصاب روان
دکتر باهاش حرف بزنه شاید اتفاقی افتاد بهرحال دکتره، تشخیص میده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مگه کارگر گرفتی خبشماهم بشین پابه پاش حرف بزنین و سبزی خرد کنین بابت طعم غذا هم میپرسه چون طبق سلیقه ...

ببین مثلا دوماه خونه منه

دوبار بهش غذا میسپارم

چون حوصلش سر میره میگم مشغول بشه