2777
2789
اره درخواست میدم بهت حالا بگن من دارم تاوان اکسمو پس میدم زندگیمو به گند کشید دوباره سمت جنس مخالف ...

نرو عزیزم 

پسرا همشون لنگه همن 

شاید جمعا چند تا مرد درست حسابی پیدا بشه تو ایران 

الکی وقت و انرژیت رو تلف نکن 

اونم که میگن درمان یک انسان انسانی دیگر است کاملا غلطه 

درمان انسان خداست 

به خره توکل کن و تلاش کن درس بخون

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو عزیزم پسرا همشون لنگه همن شاید جمعا چند تا مرد درست حسابی پیدا بشه تو ایران الکی وقت و انرژیت رو ...

تمرکزم بود رو باشکاه و قهرمانی کشوری و درسم ولی نمیدونم خدا انگار منو دوست نداره 

این که داستان ویداست

نه اصلا اسمش ویدا نبود.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

اینطور دختری نیستم

مگه نمیگی اکس داشتی؟خب رل زدی که اکس داشتی،عنی چی اینطور دختری نیستی؟؟مگه هر کی رل میزنه اینطور دختریه؟؟ تفکرات خودت که سمی تر از پدر مادرته

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

قرص برنج مگه داخل ایرانم میفروشن

خیلی راحت گیر میاد ظاهرا یکی دیگه از آشناهامونم سه بار با قرص برنج خودکشی ناموفق داشت. البته من هیچ وقت خودم برای خریدش نرفتم کسایی که کشاورز هستند دور و برشون پیدا میشه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

مگه نمیگی اکس داشتی؟خب رل زدی که اکس داشتی،عنی چی اینطور دختری نیستی؟؟مگه هر کی رل میزنه اینطور دختر ...

درست صحبت کن دختر خوب 

منظورم این بود اینطور دختری نیستم بخام با هرکسی صحبت کنم تا با ی نفری اوکی شم 

بعدشم من با ی نفر بیشتر تو عمرم نبودم ک اینطور کاری به سرم داد