2777
2789
ول کن تو روخدابالاخره که باید رل بزنی

چرا شکست گناه تشویشفش میکنین؟

که برن با یه شکست عشقی برگردن و زندگیشون نابود بشه؟

استارتر من رل مل ندارم و تنها درمان یک انسان فقط خداست نه یه انسان دیگه. اگر نیخوای تو خصوصی حرف بزنیم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سن زیادی ندارم دعوا شد تو مدرسه من هیچ کاری نکردم ن حرفی زدم ن دخالتی کردم ولی موضوع سر من بود حالا ...

عزیزم زندگی خیلی خیلی جدی تر از این حرفاست.سر این موضوع خودکشی آخه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم همکار کردم ولی پدر مادرم دلمو شکستن بدجور

مامان بابای همه اینطوریه ولی دلشون پاکه 

بابای من بهترین بابای دنیاست اما یه روز به اصرار تنها رفتم بیرون زنگ زد خبریه به ما هم بگو 😐😂

یعنی میگم ناراحت نباش همشون میگن از هین حرفا ولی ته دلشون عاشقتن 

تو هم درس بخون تلاش کن خوشحالشون کن بفهمن اشتباه کردن 

رل و اینا هم دوران مدرسه درست نیست

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اشتباه کردی که به مامانت گفتی بهشون زنگ بزنه و ماجرا رو تعریف کردی. اصلا توهینای اونا مهم نبود، باید ...

میدونم ولی بهش گفتم دیگه ولش کن مامان بهشون زنگ نزن 

ولی سه نفری ریختن سرش کلی حرف بارش کردن کلی پشتم حرف زدن 

چجوری خودکشی کرد وچرا

برای اینکه نامزدشو بترسونه بعد دعوا یه قرص برنج خوردش زودم به خانواده‌اش خبر داد اما تا رسوندن بیمارستان دیگه اثر کرد میگن تو بیمارستان داد می‌زد تو رو خدا منو نجات بدید غلط کردم دیگه از این شوخیا نمی‌کنم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ببین رفتم اتاقمو جمع کردم لباس خوبامو پوشیدم فقط مونده اصل مطلب فقط این موضوع ک ابروشون میره داره ا ...

معلومه دوستشون داری، مطمئن باش اونا خیلی بیشتر دوستت دارن

تلاش کن خوب درسات رو بخون به اهداف قشنگت برس این فکرای منفی رو نکن،باعث افتخار پدر و مادرت باش

بچه ها امید پدر و مادرشون هستن

سلام عزیزم برنامه زندگی پس از زندگی را از بازار دانلود کنید 

فصل سوم قسمت ۵ و ۶ برنامه را به اسم خاک غم و عمق گل را نگاه کنید  

همچنین فصل ۴ قسمت ۲۱ به اسم خاک و خاکستر 

و فصل دوم قسمت ۳۰ نان و خنجر 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
برای اینکه نامزدشو بترسونه بعد دعوا یه قرص برنج خوردش زودم به خانواده‌اش خبر داد اما تا رسوندن بیمار ...

این که داستان ویداست

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

چرا شکست گناه تشویشفش میکنین؟که برن با یه شکست عشقی برگردن و زندگیشون نابود بشه؟استارتر من رل مل ندا ...

اره درخواست میدم بهت 

حالا بگن من دارم تاوان اکسمو پس میدم  زندگیمو به گند کشید دوباره سمت جنس مخالف نمیرم 

اگه انسان دیگه بد بود خدا چرا افرید؟چرا گفت نصف دین با ازدواج کامل میشه؟

شما میگید رل، نمیگید ازدواج

بله کامل میشه من منکرش شدم مگه خواهرمن؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اره درخواست میدم بهت حالا بگن من دارم تاوان اکسمو پس میدم زندگیمو به گند کشید دوباره سمت جنس مخالف ...

درخواست بدین