2777
2789
چرا چی شده ؟

سن زیادی ندارم 

دعوا شد تو مدرسه من هیچ کاری نکردم ن حرفی زدم ن دخالتی کردم ولی موضوع سر من بود 

حالا دختره خیلی لوس بود رفته به خانوادش گفته 

خانوادشم دهنشون باز شده رو ما و خانواده اکسم 

میشه دختر عموی اکسم دختره 

حالا اکسم و مامانش هرچی ا دهنشون در اومده گفتن بهم ولی برام اهمیت نداره…

دیروز به مامانم تعریف کردم این جریان رو گفتم زنک بزن برین بهشون گفت ن زشته فلان زنک نمیزنم 

امروز از مدرسه اومدم دیدم زنگ زده بهشون اعصابشم خورده میگه خیلی پشت سرت حرف زدن اینطور گفتن 

منم رسیدم خونه زنک زدم به مادر اکسم کاری کردم ک ازم معذرت خاهی کرد 

ولی پدر مادرم انگ خرابی بهم زدن حرفای اونارو باور کردن البته بار اول و دومشون نیست  جدا این موضوع از من بدشون میاد خیلی دلم شکست میخام برم تا بیشتر قدر بفهمن و بخاطر من پشت سرشون حرف نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش کن واسه زندگیت، قبول دارم سخته، اما این زندگی خیلی باشه صد ساله

اون دنیا که زندگی واقعی ماست، نه صد ساله نه هزار سال نه یک میلیارد سال، بلکه بی نهایته

امید وار باش ،تلاش کن، با خدا صحبت کن، این دنیا واسه رشد روحی ماست 

اگه جرات داری حتما اینکارو بکن کسی که تصمیم میگیره دنبال انصراف نیست . یا انقدر بزرگ بشو و این حرفا ...

ببین رفتم اتاقمو جمع کردم لباس خوبامو پوشیدم فقط  مونده اصل مطلب 

فقط این موضوع ک ابروشون میره داره اذیتم میکنه 

سلام

باید ریشه شو‌ پیدا کنی خواهر

و اونو حلش کنی

دلیلش چیه؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اشتباه کردی که به مامانت گفتی بهشون زنگ بزنه و ماجرا رو تعریف کردی. 

اصلا توهینای اونا مهم نبود، باید سکوت میکردی تا همه چی میگذشت

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن