2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میگه برا تقسیم ارث بهم وکالت بدین اعتماد کنیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 29 پست

عمو منم قبلاً سرمون رو کلاه گذاشته بود،چند ماه پیش بزا وکالت ارث مامانم نزاشت بابام وکالت بده 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشیدا اگه عاقل باشید همچین کاری نمیکنید تو این اوضاع اجوج و ماجوج

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
مثلا نمیتونه بزنه به نام خودش؟ یا از سهمش برداره؟

نه از دفتر خونه بپرسید 

باید امضا کنید که برای چی وکالت میدید وکالت میدید که کارهای انحصار وراثت انجام بشه و به عنوان خواهان هست 

سلام خوبی دختر منم پاهاش و به سمت داخل و کج میزاره شما کاری کردی برای بچت؟درست شد

اگه کفش گرفتین قیمتش چقدر شد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍