2777
2789
عنوان

وابستگی شدید دخترم ب من

111 بازدید | 13 پست

سلام وقت بخیر دخترم یکسالشه به شدت ب من وابسته اس .وقتی من نشسته باشم با برادرش بازی میکنه و یا حتی خودش تنهایی با اسباب بازی هاش بازی میکنه.اما ب محض اینکه من بایستم شروع میکنه ب گریه و جیغ های وحشتناک.همیشه توی دیدش هستم هرجا برم با خودم میبرمش حتی اشپزخونه رو وسایل پلاستیکی دم دست گذاشتم ک وقتی من مشغول کارهام هستم اونم با اونها سرگرم بشه .موقع کار باهاش حرف میزنم واسش شعر میخونم.اما اون تمام مدتی ک من دارم کار میکنم فقط جیغ میزنه و گریه میکنه ب محض اینکه بشینم ساکت میشه و مشغول بازی میشه.حتی درحالت نشسته هم من نباید هیچ کاری انجام بدم فقط مشکلش با کار کردن منه..بخدا خسته شدم دست تنهاهم هستم ی پسر ۵ ساله هم دارم همسرمم تا دیروقت سرکاره نمیتونم که هیچ کاری نکنم😔هیچ راهی ب ذهنم نمیرسه ک مجابش کنم بتونم کارهامو انجام بدم

بچه تر بود همش بغلم بود موقع کارهام.ولی از وقتی سنگین تر شد دیگ نتونستم حین کار بغلش کنم.دقیقا از همون وقت ک حین کارکردن دیگ بغلم نیست و همش گریه میکنه وزنش از روی نمودار اومد پایینتر‌۲۰روز رفتم شهرستان اونجا دیگ کار نمیکردم دخترمم دیگ گریه نمیکرد دقیقا تو اون ۲۰ روز ۷۰۰ گرم اضافه کرد با اینکه خورد و خوراکش هیچ تغییری نکرده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این تایم سعی کن همش کنار باشی و جایی ولش نکن بری چون دچار اضطراب جدایی میشه 

مثلا فکر کنی اگه در روز دو ساعت تنهاش بذاری درست میشه نه اینطور نیست بدتر میشه

باید صبوری کنی تایمش بگذره

طبیعیه

دوران اضطراب جداییه

تا به حال تو و خودشو یکی میدیده الان فهمیده جدایی ازش

تا دوسال اگر به این خواسته اش تن بدی و دائم ناز و نوازش کنی و تو آغوش بگیری بعد دوسال خودش مستقل میشه و اضطرابش فروکش میکنه اما اگه رفتار بد نشون بدی تا ابد یه بچه ی مضطرب و وابسته داری

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

من مجردم تجربه هم ندارم راجع به این چیزا.ولی خب فک کنم بچه کوچیک ها توی این سن وابسته ان خیلی ‌.من یادمه دختر داییم یک سالش یا۹ماهش بود همش می‌چسبید به مامانش .یعنی تا مامانش بلند میشه یه قدم می‌رفت اونور این جیغ میزد و گریه میکرد که مامانش ازش جدا نشه .

من مجردم تجربه هم ندارم راجع به این چیزا.ولی خب فک کنم بچه کوچیک ها توی این سن وابسته ان خیلی ‌.من ی ...

اره طبیعیه اضطراب جدایی از مادر دارن اما من نمیتونم ب هیچ کاری برسم خسته شدم

طبیعیهدوران اضطراب جداییهتا به حال تو و خودشو یکی میدیده الان فهمیده جدایی ازشتا دوسال اگر به این خو ...

وای یکسال دیگ باید این وضع رو تحمل کنم🙄پس کی ب غذد درست کردن و کار های مهد اون یکی بچم برسه

از این تاپ ها بگیر به جلو اشپزخونه وصل کن بشونش رو اون وقتی هم داری کار میکنی هر از گاهی تکونش بده

هیچ جوره قانع نمیشه اگ مشغول کار نباشم اونن قشنگ خودش واسه خودش بازی میکنه اما کافیه مشغول کار بشم

وای یکسال دیگ باید این وضع رو تحمل کنم🙄پس کی ب غذد درست کردن و کار های مهد اون یکی بچم برسه

غذا تا میتونی سبک بذار یا از شوهرت کمک بگیر یا وقتی خوابه آماده کن

خورشت هارو زیاد درست کن بذار فریزر واسه چندوعده

به پسرتم برس دیگه، بچت کنارت باشه

الان هوا سرده ولی گرمتر شد حتماااااا با کالسکه برین بیرون خیلی کمک کننده اس

اگر مادری خواهری کسی بهت کمک کنه عالی میشه ازشون بخواه بیان دو سه ساعت پیشت باشن

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
اره طبیعیه اضطراب جدایی از مادر دارن اما من نمیتونم ب هیچ کاری برسم خسته شدم

اره خستگی داره واقعا .منم دختر داییم ماشاالله سنگین بود وزنش .یه روز مامانش داشت تو آشپزخونه کار میکرد شاید دو دقیقه نبود که مامانش رفت آشپزخونه که یه لیوان بشوره دخترش آنقدر گریه کرد منم رفتم بغلش کردم که مثلا گریه نکنه بدتر گریه میکرد فقط مامانشو میخواست .ولی ماشاالله اینقدر سنگین بود من فقط شاید پنج دقیقه بغلم بود خیلی اذیت شدم .دقیقا یادمه زن داییم وقتی میومد خونه پدربزرگم اینا اصلا نمیتونست هیچ کاری کنه همش دخترش بغلش بود و نمیتونست اصلا کار کنه اونم اذیت میشد .دیگه وقتی میومد خونه پدربزرگم اینا ماها کار میکردیم اون اصلا نمیتونست  .ولی الان دخترش بزرگتر شده دوسال یا دوسال و نیمش هست دیگه البته من هنوز ندیدمش از اون موقع ها چون اونا یه استان دیگه زندگی میکنن دورن از ما .