از تجربه های دوران عقد یا دو سه سال اول ازدواجتون بگید که عبرت بشه واسه بقیه😂 کم کاری هایی که خانواده ها کردن، جلو خونواده شوهر چیا رو رعایت کنیم و ...
کلا مهم ترین چیزی که دوست دارید بقیه هم بدونن
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مامانم تعریف میکرد اولین شبی که خونه ننه بزرگم اینا خوابیده، بهش بالش و پتو ندادن چون ننه بزرگم وسواس
بوده:)))))))
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
احترام خانواده رو نگه دار حتی اگر اشتباهی کردن هم جلو همسرت نگو
وای دومی رو خیلیییی موافقم
چه خانواده زن چه مرد، بعدش همسرت تو دعوا میکوبه تو سرت که مثلا بابات اینجور خواهرت اونجور
صدتونشون نده محبتاتوکم کم روکن که بعداپشیمون نشی اینجورجذاب تروپخته تربه نظرمیرسی هرچی ازت پرسیدن نظرخواستن بانمی دونم وهرجورخودتون صلاح می دونیدبگوچون بعضی سوالافقط جهت تخلیه اطلاعاته هیچوقتم بدشون ونخواه ازرازهات و خانواده ات یابدی هایی که دیدی نگوکه تیشه به ریشه است به مرورزمان متوجه میشی
صدتونشون نده محبتاتوکم کم روکن که بعداپشیمون نشی اینجورجذاب تروپخته تربه نظرمیرسی هرچی ازت پرسیدن نظ ...
اخرین مورد خیلی درسته
ببخشید مثل تف سر بالاست چون بعدش میکوبنش تو سر خودت