2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمینی پلی کیستیکه ؟ پیلکتازی نیست ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دکتر سونو که گف مثل ادمیه که یه کلیه داره و درمان ندارهدکتر خودمم ۲۰ روز دیگه نوبت دارم

عزیزم 🥺 توکل به خدا برو پیش دکتر خودت انشاءالله که اشتباه گفتن به منم گفته بودن دخترم عقب موندنس 

تو سونو که اینو نوشته

ببین هر چی هست خودتو نگران نکن من نمیدونم چرا این چیزا رو میان چک میکنن مادر رو روانی میکنن چیزایی که توی جنینی نمیشه کاریش کرد و نیاز به انجام عمل فوری بعد از زایمان هم نداره رو چرا مادر باید بدونه ؟ مثلا مشکلی باشه که حیات و بقای بچه بعد از تولد رو به خطر بندازه و باید فوری اقدام کرد رو بررسی کنن اینا چیه میگن آخه 

هر دو تا کلیه پسر من پیلکتازی بود ورم کلیه داشت ، توی مغزش هم کیست بزرگ داشت هی تا آخر بارداری سونو برو تکرار کن سونو برو تکرار کن سونو برو تکرار کن خب چی شد ؟ دنیا اومد رفع شد فقط بارداری کوفت شد  

تو هم نگران نباش باور کن رفع میشه کیست همه جا می‌تونه در بیاد واسه بچه شما کلیه واسه بچه من مغز ، مغز که خطر ناک تر هم هست رفع شد کلیه هم رفع میشه نگران نباش اصلا بیخود استرسی نکن خودتو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم 🥺 توکل به خدا برو پیش دکتر خودت انشاءالله که اشتباه گفتن به منم گفته بودن دخترم عقب موندنس

تمام امیدم به اشتباه گفتنه

دور از جون دخترت تو کدوم سونو گفتند مسکل داره؟

ببین هر چی هست خودتو نگران نکن من نمیدونم چرا این چیزا رو میان چک میکنن مادر رو روانی میکنن چیزایی ک ...

آخه سرچ که کردم نوسته این مشکل ژنتیکه هیچ درمانیم نداره

یدونه کیست ساده نیست

یه عالمه کیسته

سونو نبود غربالگری اول گفتن

من امروز با ذوق رفتم گفتم اولین سونوییه که استرس نداره چون بچم سالم بود تو اون دو تا سونو گفتم الان دیگه فقط نگاش میکنم

ولی سه ساعته که شنیدم دنیا رو سرم خراب شده